IrenaX
Fanka BB :)
Widać ! także Gratulacje! Długo się starałas ?Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widać ! także Gratulacje! Długo się starałas ?Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???
A kiedy współżyłas w których dniach ? Przed owu tylko, po już nie ? Pytam bo niby plemniki potrafią przetrwać kilka dni, a i po owu tez się zdarza zajsc... a u mnie jakos to nie skutkuje ;(U mnie dzisiaj 15 dc. Wczoraj test owu pozytywny, dziś już negatywny jak nic. W nocy bolał brzuch i jajniki, dziś cały dzień też czuję, że coś się dzieje, więc na bank jestem w trakcie owu. Teraz pozostaje tylko czekanie i dwa tygodnie na to żeby nie ześwirowaćobiecałam sobie, że nic a nic nie będę sobie wkręcać, ale jak po raz 3 zobaczę II kreski na teście a potem negatywną betę to chyba szlak mnie trafi...
Jutro badania: TSH, FT3, Ft4 i prolatyna, a w piętek wizyta u endo. Kurcze zaczynam się stresować :/
No to super! Ja dzis 3dc. Cieszysz sie tak bo masz wspaniala bron w postaci clo i wierze ze pomoze Ci to ujrzec te upragnione 2 kreseczkiWięc witam się w 1dcjutro gin, i zaczynam brać clo [emoji173][emoji173][emoji173] jeju jaka ja głupia jestem, cieszę się jakbym już dwie kreski zobaczyła [emoji23]
Dziewczyny, testujcie już może, bo czuję że będzie dużo dobrych wieści![]()
Owulacyjnych nie robi sie z 1 moczu i najlepiej 2 h przed malo pic by mocz nie byl rozcieczony.Owulacyjne testy robicie z rana z pierwszego moczu czy jak ?
I tak zrobie, DziekujeOwulacyjnych nie robi sie z 1 moczu i najlepiej 2 h przed malo pic by mocz nie byl rozcieczony.
Dziewczyny a jak mierzycie temperaturkę? Jestem w tym kompletnie zielona... jakim termometrem i dopochwowo czy jak? Nigdy tego nie robiłam i chyba muszę zacząć