Sliim
Fanka BB :)
No mi pewnie też będzie ciężko dlatego może zrobię jutro pierwszy test bo kusi mnieOby za 5 dni ta wredota sie nie pojawilaja jak bym kupila prędzej test to ciezko by mi bylo czekac kilka dni do testowania ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mi pewnie też będzie ciężko dlatego może zrobię jutro pierwszy test bo kusi mnieOby za 5 dni ta wredota sie nie pojawilaja jak bym kupila prędzej test to ciezko by mi bylo czekac kilka dni do testowania ....
Ja mierze zwykłym termometrem dopochwowo i z ranaDziewczyny a jak mierzycie temperaturkę? Jestem w tym kompletnie zielona... jakim termometrem i dopochwowo czy jak? Nigdy tego nie robiłam i chyba muszę zacząć
witajCześć dziewczyny można do Was dołączyć? Zaczynamy z mężem drugi cykl kolejnych starań o rodzeństwo dla naszej córki.

No to nie ma bata, ze się nie uda przy takiej częstotliwości myśle :-)Owu teoretycznie miałam wczoraj [emoji846] testy owu plus obserwacja. W tym cyklu bez monitoringu. A działaliśmy w 7, 10, 11,12,13 i 14 dc. Wczoraj zostałam tak przeorana w pracy, ze nie miałam już ani siły ani ochoty na seksowanie. [emoji846] test owu pozytywny w 14dc, w 15 dc już blaszaka druga kreska wiec negatywny.
A dzisiaj rano byłam na badaniach... po południu wyniki