IrenaX
Fanka BB :)
Zobacz ofertę: TESTY Test 50x OWULACYJNY Owulacyjne 5x Ciążowy Link do: TESTY Test 50x OWULACYJNY Owulacyjne 5x Ciążowy Proszę bardzoPrzeważnie 30-31dni.
Podeslesz mi ten link?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz ofertę: TESTY Test 50x OWULACYJNY Owulacyjne 5x Ciążowy Link do: TESTY Test 50x OWULACYJNY Owulacyjne 5x Ciążowy Proszę bardzoPrzeważnie 30-31dni.
Podeslesz mi ten link?

No mi o 0.1 wzrosła. Ehh kurcze obyśmy się jednak myliły i żeby to jednak ciaza była, ja dzisiaj kupie test i chyba zrobię może jakiś cień cienia będzie@Sliim u mnie też jeszcze dwa dni z luteiną i test. Też czuję że ta @ przyjdzie, wszelkie objawy ustąpiły i tylko czuję się jakby ta @ już była.... A temperatura dzisiaj spadła o 0,1 stopnia, niby nie duży spadek a jednak przekonuje że nic z tego......
To musimy czekaćTrzymam kciuki :-) mi w zeszłym cyklu spadła dwa dni przed @ o 0,2 kolejnego dnia kolejne 0,2 i następnego też o 0,2 i po południu pojawiła się @. Tylko teraz biorę luteine a ona może trochę zafalszowac tempke.....
Ja tu bardzo mocno 3 mam za Ciebie kciukiWitam w 27 dc zostaly mi jeszcze 2 dni, temperatura 37 stopni. Odczuwam takie lekkie cmienie brzucha.. boję się, że może przyjść ta wredota
Witam w 27 dc zostaly mi jeszcze 2 dni, temperatura 37 stopni. Odczuwam takie lekkie cmienie brzucha.. boję się, że może przyjść ta wredota