Klaudia_sam
Zaciekawiona BB
Ja trzymam ! [emoji4][emoji4][emoji4]Teraz druga kreseczka jest jeszcze bardziej widoszna blado rożowa.wiem ze to po czasie ale daje nadzieje.trzymajcie prosze kciuki.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja trzymam ! [emoji4][emoji4][emoji4]Teraz druga kreseczka jest jeszcze bardziej widoszna blado rożowa.wiem ze to po czasie ale daje nadzieje.trzymajcie prosze kciuki.
Trzymam mocno kciuki [emoji5]Teraz druga kreseczka jest jeszcze bardziej widoszna blado rożowa.wiem ze to po czasie ale daje nadzieje.trzymajcie prosze kciuki.
Podziwiam dziewczyny, ktore starają się 16, 18, 25 cykli, 3lata, 5 i więcej... mialam kiedys w pracy znajomą, starali się z mężem od 10 lat i nic nie wychodziło, aż w koncu zaskoczyło i na 11 rocznice ślubu urodziły im się bliźniakipodziwiam długoterminowe staraczki za siłę, wytrwałość, samozaparcie i w ogóle, że jeszcze trzymają się o zdrowych zmysłach. U mnie pragnienie dziecka jest tak silne, że ja bym chyba sfiksowala, gdyby tak dlugo nie wychodzilo.
Oby blizej do spelnienia marzeń![]()
Ja jestem z Niemiec, ale do Ciebie mam jakieś 300 kmWitajcie
Jest tu jakaś kobietka mieszkająca w Niemczech? Gdzieś blisko kleve albo Emmerich am rhein .?
Mam kilka pytań
Kciuki zaciśnięte!!!! Zapowiada się piękna wiadomość... [emoji4]Teraz druga kreseczka jest jeszcze bardziej widoszna blado rożowa.wiem ze to po czasie ale daje nadzieje.trzymajcie prosze kciuki.
U mnie, jeśli potencjalna niania po wejściu do domu nie poprosi o wskazanie toalety w celu umycia rąk jest spalonaDziewczyny, jakie macie porady dla mnie jako przyszłej niani 13 miesięcznego chłopca? Tak bardzo zależy mi na tej pracy! [emoji813]
O kurcze! To nietypowe, ja choćbym chciała to jakoś bym się wstydziła od razu przed rozmową kwalifikacyjną chodzić po domu.U mnie, jeśli potencjalna niania po wejściu do domu nie poprosi o wskazanie toalety w celu umycia rąk jest spalona![]()