1
174974
Gość
A teraz zabieram się za aktualizację tabelki. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie to też fakt, jeszcze jak człowiek nasłucha się historii że tatuś dziecka podrywał nianię potem mama się dowiaduje i są takie pogmatwane akcje, że szok. Ale jak człowiek nie spróbuje, nie pozna ludzi to się nie przekona.Póki co nie poddaje się, chcę jakąś pracę dostać w końcu, wielkich wymagań nie mam, byle tylko dobry dojazd był autobusami lub pociągami jak gdzieś dalej no i max 2 zmiany. Trzymajcie kciuki.
![]()
A teraz zabieram się za aktualizację tabelki.![]()
Zrobione.I u mnie zaaktualizuj, nastepny okres 3.03![]()
Za młoda? Powinna się cieszyć, że młoda i chętna do pracy! Kochana ja miałam 21 lat jak się dostałam do przedszkola jako pomoc w 3 latkach! Co prawda do przedszkola prywatnego ale na umowe o pracę i zdobywałam juz doswiadczenie. Wiec rozsylaj, roznoś cv do przedszkoli i żłobków nie rezygnuj! PowodzeniaByłam raz właśnie zanieść CV ale pani dyrektor wprost mi powiedziała, że jestem na to za młoda.
Ja też jakoś nie czułam owulki w tym cyklu, nawet śluzu nie miałam, więc się nie nastawiałam. W tym cyklu mierze temp i testy. Damy radę mamy kolejną szansę!Szkoda, myślałam ze może u Ciebie będzie bobas, zobaczysz następny cykl jest naszja jestem na luzie, mam 2 opakowania dupka, czyli jeszcze 2 cykle, jak nie zajdę, to pewnie clo, ewentualnie poszerzona diagnostyka i drożność, zrobię co mi lekarka powie, ze powinnam. Taka będę grzeczna
A jak u Ciebie @ po dupku? Bo u mnie strasznie licha, widac ze to "sztuczny" okres, chyba owu jednak nie było :|
Ja też jakoś nie czułam owulki w tym cyklu, nawet śluzu nie miałam, więc się nie nastawiałam. W tym cyklu mierze temp i testy. Damy radę mamy kolejną szansę!
No dosłownie, przede mną była starsza kobieta tak koło 50 i chyba skradła serce dyrektorki. Nie wiem, może uważała, że jak młoda to nierozsądna i nieodpowiedzialna. A praca polegać miała na pomocy w kuchni i w sprzątaniu zabawek po dzieciach. Zrezygnować na pewno nie zrezygnuje.Za młoda? Powinna się cieszyć, że młoda i chętna do pracy! Kochana ja miałam 21 lat jak się dostałam do przedszkola jako pomoc w 3 latkach! Co prawda do przedszkola prywatnego ale na umowe o pracę i zdobywałam juz doswiadczenie. Wiec rozsylaj, roznoś cv do przedszkoli i żłobków nie rezygnuj! Powodzenia![]()