1
174974
Gość
Z dworca to fakt masz parę kroków do Brussa.Tez zauważylam ze te panie sa bardzo humorzaste.raz bywaja miłe innym razem nieprzyjemne.chcialam isc tam na Mickiewicza ale kurczu tu mam blizej do autobusu i pociagu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Z dworca to fakt masz parę kroków do Brussa.Tez zauważylam ze te panie sa bardzo humorzaste.raz bywaja miłe innym razem nieprzyjemne.chcialam isc tam na Mickiewicza ale kurczu tu mam blizej do autobusu i pociagu.
Mam wyniki. Niestety <0,1. Pozostaje czekać na @. Może w końcu łaskawie zawita i będę mogła zacząć kolejny cykl.
A ja coś czuję, że mógł być to udany cykl@Stonkabiedronka czekamy na wieści!![]()
Na Podkarpaciu tez deszczowo, wyprawilam chlopa do pracy i położyłam się spać dalej..zmęczona jestem ostatnio.
Do tego nocne marsze do toalety na siku.
Okresu nadal brak. Piersi dziś bolą, brzuch tez
Boje się bieli
Jeszcze z 2 dni wytrzymam i jak się nie pojawi zrobię. Będę wiedzieć na czym stoję; d
U mnie 27... :-\ czuję że nic z tego...U mnie na razie cisza przed burzą. 28dc, czyli dzisiaj powinna przyjść franca.
Witam w ten piękny i słoneczny dzieńsuper że pojawia się coraz więcej kreseczek. Dziewuszki wysyłać fluidki ciążowe ja chętnie przyjmę
... mam wolne aż do poniedziałku odpoczne trochę od pracy. Mężu wyjeżdża już w niedziele. Staranka przez półtorej tygodnia były intensywne
w niedziele chyba zatestuje bo mnie korci
![]()
U mnie na razie cisza przed burzą. 28dc, czyli dzisiaj powinna przyjść franca.