• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A u nas aktywna niedziela, spacer kilku kilometrowy po Malborku, potem rowerem dookoła wsi. ;) W naszym domu góruje reggae. :)

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
A ja chyba dzisiaj nie wyrobie.... mój mąż kochany wylał całe piwo na podłogę, ścianę, buty i pół schodów, potem zmył to nową ścierką kuchenną :angry::angry::angry: normalnie myślałam ze mu tłuczkiem przywale. Śmierdzi w całej chałupie jak w browarze :angry::angry::angry:, nie dobrze mi strasznie. Musiałam całą podłogę mopem jechać bo stwierdził ze jutro umyje :szok::szok::szok:. I tak śmierdzi, a nie mam kadzidełka :sad:

Cześć dziewczyny,przez weekend naklikałście ponad 20 stron.:errr:
My w weekendy wyjezdżamy remontowac nasz domek bo rok szkolny lada chwila się skończy i czeka nas przeprowadzka a końca remontu nie widac:no2::(
Jak wracamy to wchodze na forum i czytam,czytam i czytam..;)
Gratuluje tym którym się udało w tym cyklu:)

Mnie za to mecza mdłości a od 3 dni wymioty dzis juz zaliczylam 10 raz.nic nie moge zjeść.tylko pije wode malymi łykami aby sie nie odwodnic.Tak tez mialam jak bylam w ciazy z dziecmi.uwierzcie mi masakra.nie mam na nic siły.
Pilnuj się. Ja przez takie wymioty dwa razy wylądowałam na lekach przeciwwymiotnych w ciąży. I w sumie dobrze. Teraz w tej ciąży prawie 5kg spadłam z wagi

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry