dagadaga19
Początkująca w BB
Nie wiam co myslec bo przy pierwszym dwie wystrzelily od razu ale tam bylam w 5 tyg, myslalam ze spoznia sie bo sie zarazilam od malego. Jak by sie sprawdzilo to bede tanczyc mimo choroby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana ból brzucha normalnyprzejdzie
Ja byłam u lekarza 6t1dz ale po prenatalnych i teraz połówkowe potwierdziły to był 7t2d i było już serduszkotylko ja miałam bardzo szybko owulację i zagnieżdżanie
![]()
![]()
Na początku są duże bóle brzucha praktycznie non stop, u mnie bardzo podobne do tych na @Dziękuję dziewczyny! Sama nie mogę w to jeszcze uwierzyć, nierealne zupełnie. Mimo pozytywnego testu dalej sprawdzam co chwile czy @ się nie pojawiła. Ale że mnie jest panIkara..
Normalne są bóle brzucha? W pewnych momentach jak zaboli to czuje ze się rozpruje. Musze się wtedy położyć i dopiero mija
Dziś zaczynam wg aplikacji 6 tydzień. Jutro zrobię kolejny test, bo chce zobaczyć pewne ciemne kreski. I pewnie pójdę do lekarza. Czy wydaje się Wam to za wcześnie?
Raz jeszcze dzięki za gratulacje, ogromnie mam życzę żebyście i Wy zobaczyly 2 kreski! ;*
Nie wiam co myslec bo przy pierwszym dwie wystrzelily od razu ale tam bylam w 5 tyg, myslalam ze spoznia sie bo sie zarazilam od malego. Jak by sie sprawdzilo to bede tanczyc mimo choroby
Dokładnie. I ja miałam jeszcze tyle śluzu że wrażenie że @ przyszła.. co chwilę do kibelka biegałam sprawdzaćNa początku są duże bóle brzucha praktycznie non stop, u mnie bardzo podobne do tych na @
![]()
Oooo, a mi się marzy mały wypad do MalborkaByłam tylko jako dziecko, a w sumie jest niedaleko, więc chyba się w tym miesiącu wybiorę w Twoje rejony
![]()
@Misza95 kiedy testujesz???Hej. 31 dc, okresu nadal nie ma, nie mam nawet żadnych odczuć ze ma przyjsc. Temperatura nadal wysoka. Ciekawe jak dlugo jeszcze poczekam [emoji4]
@Migdalove zrob ta bete bo oszaleje z ciekawosci [emoji2] trzymam kciuki [emoji8]