Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaraz nam sie tu pochwal wynikamiWyniki będą kolo 18 lub w poniedziałek ale kupiłam test i zamierzam go zrobić zaraz po powrocie do domu
No ale glowy nie umiem wylaczyc z myslenia. Jakos po operacji mam jeszcze wieksze parcie na dziecko.Doczekasz się zobaczysz. A dłuży się bo myślisz o tym i tak bardzo czekasz na efekty [emoji5]. Ja tak mam na tydzień przed wizytą u gina. Niemiłosiernie wtedy mi się dłuży gdyby nie detektor w domu to chyba bym odchodzila od zmysłów. Chociaż nic złego się nie dzieję. U mnie też jakaś ta pogoda nieciekawa raz słońce raz jest pochmurno.
Ten cykl odpuscilam z testami. Stwierdzilam ze sprobujemy tak jak zawsze. Mam cicha nadzieje ze to ten cykl bedzie tym udanym. No a jak nie wyjdzie to w kolejnym cyklu juz na 100% bede stosowac testy owu.Kasiu a robisz testy owulacyjne, bo mialas sprobowac?
A ja juz po becie, ostatniej, wiecej robix niebede bo we wtorek wizyta. Trzymajcie kciuki, dam znsc jak odbiore wynik![]()
Hehe to dobrze ze nie jestem samaTak mój mąż to się śmieje, że do tej pory żyliśmy aby do piątku, a teraz jeszcze doszło nam: aby do owu, aby do końca cyklu...![]()
Trzymam!!Proszę trzymać kciuki jestem w laboratorium
i nie należy zmieniać założeniaA ja dzisiaj długo nie mogłam zasnąć... wbilam sobie do głowy ta prolaktynę męża i przemyślam pół nocy... Jutro zapytam mojego lekarza o ten wynik, a do jutra będę się zastanawiać... Juz nawet zaczęłam wątpić w ten cykl, a przecież założyłam że będzie szczesliwy![]()
@Ilma, @Wiktorka88 O trzymam kciuki za pozytywyTrzymamy!
Ja chyba dzisiaj też sikne :-) . Wczorajsze badanie USG dało mi nadzieję bo jest ciałko i grube endometrium, ale może być puste :-(. Dzisiaj dzień @ może poczekam do poniedziałku.
Ja progestwronu nie badałam ani w pierwszej ciąży i teraz oprócz bety tez nic robić nie będę moim zdaniem jeśli wcześnie nie doszło do poronienia lub nie ma plamienia to trzeba podejść na spokojnieTrzymam kciuki za wszystkie testujace dzis!!! [emoji173]
Ja dzis powtorzylam, znow blada kreska. Najgorsze jest to ze mieszkam za granica i moja niedoczynność tarczycy kontroluje lekarz w DE. Dzwonilam. Kazal mi sprawdzic jutro tsh. Dziewczyny co powinnam jeszcze sprawdzic? Progesteron?