Stokrotenka23
Fanka BB :)
Czekam do endo.
Ciekawe co mi powie na wyniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki wynik tsh mialas?Czekam do endo.
Wspaniale!Beta wskazuje na 3-4 tydzień. Mam powtórzyć dopiero w przyszły piątek
ja chyba jutro rano zatestuje.Mnie co prawda nie boli, ale może macica juz jest rozciągnięte bo 1.5 roku temu urodziłam. Bóle jak na @ są normalne macica rośnie. Jeśli nie plamisz jest ok.Mnie caly czas brzuch pobolewa jak na okres. Boje sie.
Ktory to tc u Ciebie??Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączkibeta rosnie pieknie- informacja potwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnia i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizyte u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostanemoje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846467
Tsh w 2dc 2.45Jaki wynik tsh mialas?
Wedlug ostatniej miesiaczy 6t3d, a wg usg 5t6dKtory to tc u Ciebie??
I już było cos widać?? Ja ide 23 kwietnia do gin. To bedzie 7tc wiec moze i u mnie juz cos bedzie widacWedlug ostatniej miesiaczy 6t3d, a wg usg 5t6d![]()