Dagaa11
Fanka BB :)
Tak, jestem z Rybnika, Ty tez?@Dagaa11 tak się złożyło dobrze kojarze, ze jesteś z rybnika lub okolic?
@ForgetMeeNot niestety! Co jest często moja zguba@Pannacota dopóki brak @ zawsze jest nadzieja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, jestem z Rybnika, Ty tez?@Dagaa11 tak się złożyło dobrze kojarze, ze jesteś z rybnika lub okolic?
@ForgetMeeNot niestety! Co jest często moja zguba@Pannacota dopóki brak @ zawsze jest nadzieja!
Jastrzębie z rybnika mam żonę szwagraTak, jestem z Rybnika, Ty tez?![]()
A moja przyjaciolka pracowala w Dozie, a nawet w dwoch w Jastrzebiu jakies dwa lata temu, robila tam staż [emoji14]Jastrzębie z rybnika mam żonę szwagra![]()
Ja tez caly czas czekam.na nowe informacje, straszna tragedia...Mój mąż był w pracy jak był ten wstrząs. On pracuje na kwk Pniowek ale okropnie było to czuć tak mi powiedział że wszystko się trzepalo. To kopalnia dalej od Zofiowki. A ja cały czas oglądam jak idzie akcja ratownicza. Informacja o śmierci tych dwóch górników tak mnie przygnebila że nawet się poplakalam.
Agnieszka może?A moja przyjaciolka pracowala w Dozie, a nawet w dwoch w Jastrzebiu jakies dwa lata temu, robila tam staż [emoji14]
U Was tam teraz tragedia z tymi górnikami, sledze na biezaco i az zal serce sciska, bo ja z gorniczej rodziny pochodzr.
Mój pracował w firmie na Pniówku a teraz w jzr przy boryni. A teścia mam na Pniówku. Tez na bieżąco jesteśmy. Wielka tragedia. I mimo, ze chce się myśleć realistycznie to nadzieja dalej jest, ze Ci trzej górnicy dalej walczą i żyją.Mój mąż był w pracy jak był ten wstrząs. On pracuje na kwk Pniowek ale okropnie było to czuć tak mi powiedział że wszystko się trzepalo. To kopalnia dalej od Zofiowki. A ja cały czas oglądam jak idzie akcja ratownicza. Informacja o śmierci tych dwóch górników tak mnie przygnebila że nawet się poplakalam.
Tak, AgnieszkaAgnieszka może?
Mój pracował w firmie na Pniówku a teraz w jzr przy boryni. A teścia mam na Pniówku. Tez na bieżąco jesteśmy. Wielka tragedia. I mimo, ze chce się myśleć realistycznie to nadzieja dalej jest, ze Ci trzej górnicy dalej walczą i żyją.