Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...Myślisz że jest sens powtórzyć test dzisiaj jeszcze ? 32 dc ? Oczywiście ten super czuły...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...Myślisz że jest sens powtórzyć test dzisiaj jeszcze ? 32 dc ? Oczywiście ten super czuły...
Bardzo mi przykro@ForgetMeeNot, @IrenaX trzymam mocno kciuki żeby wszystko było u was dobrze.
@ForgetMeeNot lekarz na pewno Cię przyjmie, mnie na jakiś głupi monitoring przyjmował bez kolejki więc w takiej sytuacji na pewno Cię przyjmie. Pisz do niego zaraz jak będziesz miała wyniki, on w poniedziałki jest w szpitalu i pewnie powie Ci żebyś przyjechała na izbę i on do Ciebie zejdzie z oddziału.
A ja witam się w 1dc no i w 6cs.... Nad ranem plamienie rozkrecilo się w normalny okres... Więc mój ostatni cykl miał 22dni... Nigdy nie miałam tak krótkiego, możliwe że tym dźwignięciem siostrzenicy go sobie przyspieszylam. W tym cyklu mam totalny luz.... Akurat wyjeżdżam na tydzień bez męża, no i przez to, że się okres przesunął, dni płodne wypadają mi akurat idealnie w tym czasie... Trochę szkoda mi straconego cyklu, ale cóż.... Trudno.
Dobra to dzisiaj kupięMi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...
A ilu dniowe cykle miałaś ?Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...
Różnie, ale w tym cyklu miałam owulację ok. 17-18 dnia, ok 12 dni po owu test był jeszcze negatywny.A ilu dniowe cykle miałaś ?
Zrobię jeszcze dziś test bo jutro mam mieć dzień dzień próbny w nowej pracy i będę musiała złożyć wypowiedzenie w mojej obecnej więc żeby mieć pewność powtórzę go dzisiajRóżnie, ale w tym cyklu miałam owulację ok. 17-18 dnia, ok 12 dni po owu test był jeszcze negatywny.
To może lepiej zrób bete żeby mieć 100 % pewnościZrobię jeszcze dziś test bo jutro mam mieć dzień dzień próbny w nowej pracy i będę musiała złożyć wypowiedzenie w mojej obecnej więc żeby mieć pewność powtórzę go dzisiaj![]()