reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Sliim najważniejsze aby było zdrowe synka już mam, fajnie by było aby teraz była córcia. :) jeśli się ok że że bd drugi syn to zaoszczędze na ubrankach bo cała wyprawka mam po synu, a jak będzie córka to mogę zostać bankrutem:-D:-D:-D

reklama
Trochę mnie zaniepokoiłyście tymi fałszywymi pozytywami Pink Testów. Ja też tym testowałam i kreska wydaje mi się za tłusta na 22dc, ok. 10dpo...

Trochę mnie zaniepokoiłyście tymi fałszywymi pozytywami Pink Testów. Ja też tym testowałam i kreska wydaje mi się za tłusta na 22dc, ok. 10dpo...
Jak ja testowalam w maju pink test to wyszly dwie kreski i faktycznie byla ciaza. Spokojnie, to na pewno sie czesto nie zdarza, na pewno maja kontrole jakosci :)

Spokojnie nie kazdego oszukuja. Jesli sie nie myle forget testowala tez dosc podobnie a jak wiadomo hcg u kazdego inaczej przenika.. Mi np bardzo kiepsko... Ciaza byla juz 8tyg a test był bialy i ani cienia cienia. Masz ladne tluste krechy wg mnie ciaza jak byk! Jesli zrobilas o czulosci 10 to calkiem mozliwa tlusta krecha. Zrob z ciekawości 25 i zobaczysz.. A moze tam nie jedna dzidzia sie chowa a dwie?

Jak ja testowalam w maju pink test to wyszly dwie kreski i faktycznie byla ciaza. Spokojnie, to na pewno sie czesto nie zdarza, na pewno maja kontrole jakosci :)

Spokojnie nie kazdego oszukuja. Jesli sie nie myle forget testowala tez dosc podobnie a jak wiadomo hcg u kazdego inaczej przenika.. Mi np bardzo kiepsko... Ciaza byla juz 8tyg a test był bialy i ani cienia cienia. Masz ladne tluste krechy wg mnie ciaza jak byk! Jesli zrobilas o czulosci 10 to calkiem mozliwa tlusta krecha. Zrob z ciekawości 25 i zobaczysz.. A moze tam nie jedna dzidzia sie chowa a dwie?

Dzięki, dziewczynki za uspokojenie! :)
@Maliina zasugerowałam taką możliwość mężowi. Twierdzi, że się nie zgadza na dwoje. :D

Dzięki, dziewczynki za uspokojenie! :)
@Maliina zasugerowałam taką możliwość mężowi. Twierdzi, że się nie zgadza na dwoje. :D
Raczej za wiele juz nie ma do powiedzenia:) jak to napisalam Tobie pomyślałam ze staaaram sie o jedno ale jak bylyby dwa to czemu nie?? Wesoła gromadka. Ja mam corunie i chcialabym druga corunie mala Lilianke ale co będzie to bedzie a najpierw musi być :p

@MatiMar oj tak. Fakt faktem po synu tych najmniejszych unisex mam od groma. Ale jak po synu masz mieć córkę to wpadasz w szał różowych zakupów [emoji23] a obiecałam sobie ze nie będę córki na różowo ubierać.. Ta aaa jasne [emoji23][emoji7]

reklama
Do góry