• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny również chciałabym do was dołączyć:) Jestem mamą 4 letniej Alicji która domaga się rodzeństwa;) jest to nasz pierwszy cykl starań a następna @ wypada 28 lipca.Z Alicją udało się za drugim razem dzięki testom owulacyjnym.Mam nadzieję że tym razem też się sprawdzą.
Paulinkaaa26 trzymam kciuki za dwie kreski

Dziewczyny w ciazy czy mialyscie zaparcia na poczatku i zanim odkrylyscie ze jestescie w ciazy? Ja sie mecze z nimi od ponad tyg a przewaznie z tym problemu nie mam.
Kasia ja miałam w każdej ciąży zaparcia. Jak traktujesz to jako objaw to jest to "dobry" znak, ale właśnie nie wiem czy na tak wczesnym etapie już występuje. Polecam pić 2 litry albo i wiecej wody. I dużo błonnika rozpuszczalnego.
Ja nie oczekuję zrozumienia mojego podejścia. Kazda z nas jest inna, inaczej to znosi jedna zacisnie zęby i walczy.. Porazki wzmacniaja a ja jestem z tych slabszych. Załamuje sie i nie potrafie inaczej. Sorry taka juz jestem.

Jesli boli oczy fakt ze ubolewam nad 2gim cyklem straconym to nie muszę pisac wcale. Naprawde nie mam sił i tyle.
Moim zdaniem każda ma prawo być inna. Mam nadzieję, że przebolejesz czas miesiączki i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą. Głowa do góry.

Ja tez już bym chciała się staraćkolejny cykl, ale czekanie na @ jest taaakie długie.

Witam dziewczyny, powodzenia w staraniach [emoji6]

Kasia ja miałam w każdej ciąży zaparcia. Jak traktujesz to jako objaw to jest to "dobry" znak, ale właśnie nie wiem czy na tak wczesnym etapie już występuje. Polecam pić 2 litry albo i wiecej wody. I dużo błonnika rozpuszczalnego.Moim zdaniem każda ma prawo być inna. Mam nadzieję, że przebolejesz czas miesiączki i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą. Głowa do góry.

Ja tez już bym chciała się staraćkolejny cykl, ale czekanie na @ jest taaakie długie.

Witam dziewczyny, powodzenia w staraniach [emoji6]
Kochana ja wlasnie pije bardzo duzo wody bo min 2 l a w ostatnim czasie 3l wody i dalej mam problem:( Co naprawde u mnie nie jest normalne...dlatego mysle czy to nie objaw wczesnej ciazy...

Kochana ja wlasnie pije bardzo duzo wody bo min 2 l a w ostatnim czasie 3l wody i dalej mam problem:( Co naprawde u mnie nie jest normalne...dlatego mysle czy to nie objaw wczesnej ciazy...
Albo objaw wczesnej ciąży albo stres na Ciebie tak wpływa. Życzę Ci z całego serca, żeby to jednak była ciąża! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry