Kasienka3b
Fanka BB :)
Tak po operacji w marcu,kwietniu robilam. Jedynie AMH mojemu gin troche sie nie podobalo bo dla niego troche za male. W sumie niewoem jakie badania ja bym mogla jeszcze zrobic.Koniecznie.
A Ty robiłaś jakieś badania?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak po operacji w marcu,kwietniu robilam. Jedynie AMH mojemu gin troche sie nie podobalo bo dla niego troche za male. W sumie niewoem jakie badania ja bym mogla jeszcze zrobic.Koniecznie.
A Ty robiłaś jakieś badania?
Szczeze jakos to przyjelam na klate. I kupie testy owu i 'znowu' zaczne walczyc ale coraz bardziej mysle by wyslac meza na badanie nasienia.
Dokładnie, badanie nasienia w pierwszej kolejnościTak po operacji w marcu,kwietniu robilam. Jedynie AMH mojemu gin troche sie nie podobalo bo dla niego troche za male. W sumie niewoem jakie badania ja bym mogla jeszcze zrobic.
M w pracy zaraz zadzwonie może na jakiejs stacji paliw mi dostanie. @ juz hula w najlepsze. Dlugo sie rozkrecala gnida. 3mam kciuki Kasiu za ten cykl. Ktorys musi sie okazac szczęśliwy.No to tez bedziemy razem testowac. Ja na szczescie zaopatrzenie na @ mam.
Oj :-/ a myslalam ze Tobie sie uda :-*Dziewczyny i ta kreska co pojawila sie po czasie dobrze ze bardzo sie nie sugerowalam bo dzis obudzilam sie w 1dc![]()
Pokaż!!! [emoji7]Hej kochane!Na teście cień cienia, ale chyba tylko ja go widzę.
Bo na zdjęciu już nie widać. Czyli czekam na @. Za tydzień badanie nasienia, ciekawe jakie będą wyniki.
Pokazuj ten cień cienia ! [emoji173]Hej kochane!Na teście cień cienia, ale chyba tylko ja go widzę.
Bo na zdjęciu już nie widać. Czyli czekam na @. Za tydzień badanie nasienia, ciekawe jakie będą wyniki.
Jeśli czujesz ze dzialanie z lekarzem.juz teraz bedzie najlepsze to faktycznie idz, po co masz sie dluzej stresować ze cos jest nie tak jak mozna to wczesniej odkryć zaczac walczyc i szybciej byc w ciąży [emoji6]wciąż się namyśla ale za kazdym siusiu widac plamienia na papierze i chyba coraz zywsza krew wiec rozkreci sie. narazie chociaz bolu brzucha nie mam na @ ale jutro pewnie bede zdychac. A l4 chociaz da mi czas nazbierać sil do pracy. samopoczucie srednie mysli kotluja sie w mojej gloowie.. zadaje sobie pytanie dlaczego my? dlaczego nie mozemy miec latwiej jak inni? wiem ze to pytanie nurtuje kazdego. Ale bedzie lepiej. 26 lipca pojde prywtnie do gina bedzie to 12dc niech zobaczy co tam się dzieje i poprosze o badania co moge sobie sprawdzę... moze znow mam cos z hormonami a nie wiem.
i moze to wielu zdziwi ale tak zamierzam sprawdzic czy u mnie wszystko gra juz po 2 straconym cyklu... nie chce czekac pol roku czy dluzej nim zaczne zwalczac problem jesli tak owy istnieje.