-Aia-
Mama rok po roku
Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owuZdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owuZdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
Nie u mnie ciąża w tym cyklu niemożliwa, myślę jakie hormony warto zbadać, bo ja poza okolicą owulacji testy owulacyjne zawsze mam białe. Dodatkowo nie bolą mnie piersi przed okresem, a zawsze bolały bardzo.Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owu. Też na początku myślałam, że to ciąża, ale nie. Jak byłam w ciąży dla weryfikacji siknęłam na test LH z Rossmana i nic nie wyszło, znaczy taka bladziutka kreska jak zawsze w 2 fazie cyklu, więc to chyba jakaś płota z tymi wychodzącymi testami LH w ciąży co to mają mylić bHCG z LH. Albo jakieś kiespkie testy mają faktycznie problem z rozróżnieniem...
Nadal masz krwawienie? Podobno do 2 tyg może być. Mi się skończyło po 6-7 dniachNie martw się, ja tez jestem nad morzem i cały czas mam krwawienie :/ myślałam, ze to nie będzie tyle trwało :/ wiec kapiel w morzu odpada ://
Mąż idzie pod nóż [emoji4]Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
Śmiechem żartem ale też to rozważamy.Mąż idzie pod nóż [emoji4]
Ja bym to rozważała, ale mój mąż już nieMąż idzie pod nóż [emoji4]
To akurat nie plota [emoji6] kilka kolezanek tak wlasnie sikajac na test owu dowiedzialy sie o ciąży [emoji6]Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owu. Też na początku myślałam, że to ciąża, ale nie. Jak byłam w ciąży dla weryfikacji siknęłam na test LH z Rossmana i nic nie wyszło, znaczy taka bladziutka kreska jak zawsze w 2 fazie cyklu, więc to chyba jakaś płota z tymi wychodzącymi testami LH w ciąży co to mają mylić bHCG z LH. Albo jakieś kiespkie testy mają faktycznie problem z rozróżnieniem...
Mój jest za tym, bym nie musiała brać różnych hormonów, żebym się nie stresowała, bo prezerwatywy nie dają też gwarancji. Woli opcje taka że raz się coś zrobi i święty spokój.Ja bym to rozważała, ale mój mąż już nie.
Tak, ale w południe i wynik negatywny. To z drugiego moczu, bo pierwszy był i tak mega rozwodniony, wypiłam w nocy butelkę wody. Czekam na @.Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..
@Migdalove testowalas dzis moze?