gosia1991
Fanka BB :)
A nie kojarzysz czy do urologa też można iść??Za badanie nasienia zapłacimy 120zł, jeśli wyniki będą niezbyt dobre to pójdziemy do androloga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie kojarzysz czy do urologa też można iść??Za badanie nasienia zapłacimy 120zł, jeśli wyniki będą niezbyt dobre to pójdziemy do androloga.
A nie kojarzysz czy do urologa też można iść??
Można, mój był na konsultacjach u urologa z wynikami nasienia.A nie kojarzysz czy do urologa też można iść??
Podpinam się pod pytanie, w sierpniu moj tz ma pójść ale jeszcze nie wiem gdzie [emoji848]a jest może ktoś z Lubuskiego i poleci dobre laboratorium do badania nasienia ?
Mój też w sierpniu, o ile będzie jeszcze chciał. Bo ciężko z tym,Podpinam się pod pytanie, w sierpniu moj tz ma pójść ale jeszcze nie wiem gdzie [emoji848]
Czemu ? Moj sam zaproponowal ze pojdzie skoro nie wychodzi ciagle..Mój też w sierpniu, o ile będzie jeszcze chciał. Bo ciężko z tym,
Urolog nie jest od płodności, teoretycznie można podejśc ale lepiej do androloga.A nie kojarzysz czy do urologa też można iść??
Mój już na początku związku chciał iść ale jakoś nigdy nie było czasu, teraz mówi, że już koniecznie musimy iść bo coś jest nie tak.Czemu ? Moj sam zaproponowal ze pojdzie skoro nie wychodzi ciagle..
Dlugo sie staracie ?
Dobrze ze twoj w koncu pójdzie [emoji5] oby wyniki byly dobre [emoji110][emoji110]Mój już na początku związku chciał iść ale jakoś nigdy nie było czasu, teraz mówi, że już koniecznie musimy iść bo coś jest nie tak.