Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poczekaj te 10 dni przynajmniej [emoji4][emoji4]Kochana, który u Ciebie dc? Bo my jakoś podobnie [emoji4] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110], żeby się udało i trochę dziewczyńskich plemniczków się przedostało [emoji4]
Ja miałam owu w zeszły wtorek / środę i już mnie kusi testowanie [emoji23]
A powiedz mi co to za aplikacja do tych testów owu? We FLO nie znalazłam takiej funkcji20 dc dziś.
Patrzcie na te pomiary testów owu. Najładniej wyglada 19dc czyli wczoraj. Dziś pik owu tylko z rana, a wieczorem spadek.
Zobacz załącznik 888234
Muszę zrobić w środę, bo mam zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym, więc w razie czego muszę lekarzowi powiedzieć [emoji4]Poczekaj te 10 dni przynajmniej [emoji4][emoji4]
Kochana, który u Ciebie dc? Bo my jakoś podobnie [emoji4] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110], żeby się udało i trochę dziewczyńskich plemniczków się przedostało [emoji4]
Ja miałam owu w zeszły wtorek / środę i już mnie kusi testowanie [emoji23]
Chodziło mi 10 dni od owu żebyś poczekała więc w weekend możesz już sprawdzaćMuszę zrobić w środę, bo mam zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym, więc w razie czego muszę lekarzowi powiedzieć [emoji4]
Jeśli to w szpitalu to powinni sami Ci betę zrobić.Muszę zrobić w środę, bo mam zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym, więc w razie czego muszę lekarzowi powiedzieć [emoji4]
No to u mnie też 22dc, ale owy była wczesna potwierdzona przez monitoring. Czekamy [emoji110][emoji110][emoji110]22dc u mnie i wg owufriend 4dpo - ale tę owu to sama czułam, więc biorę ją za bardzo prawdopodobną.
A gdzie masz smęcić jak nie tutaj... Podejrzewam, że każda z nas na Twoim miejscu miałaby takie same dylematy. Życzę Ci z całego serca, żebyś doczekała się córeczki [emoji8]A ja dalej czekam na @ i co chwilę latam i sprawdzam czy już przyszła. Brzuch tak boli że ledwo małego do p-la zaprowadziłam. Dzisiaj temp 37,10
Zlapalam dzisiaj doła, tak bardzo chcialabym mieć dziewczynkę... Ci znajomi u których wczoraj byliśmy mają 3letnia córeczkę Lenkę. Malutką piękną blondyneczkę. Cały czas się zastanawiałam jaka byłaby nasza Lenka którą straciliśmy... Miałaby już 6lat ... Też sobie ją wyobrażam jako małą blondyneczkę z kręconymi włoskami... Jeszcze m. powiedział że marzy mi się taka piękna córeczka. Ehh przepraszam was za takie smęcenie![]()