1
174974
Gość
@martoosia04 w ogóle mamy bardzo podobne objawy. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@martoosia04 w ogóle mamy bardzo podobne objawy.![]()
Haha dokładnie.Może to bliźniaki [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja również podziękuję bo biorę PrenatalKurde szkoda. Bo mam do oddania 20 saszetek.
Dobra to jutro próbuje dostać się do dermatologa dziękuje za poradę dobra kobieto [emoji11][emoji11][emoji11]Dermatolog jeśli sam badań nie zrobi to odeślę Cię do mykologa na badania mykologiczne.
Po 20 paru cyklach starań już byś tak nie biegałaPodziwiam że.tyle jesteś w stanie czekać z ta beta ja bym już dawno biegła![]()
Dokładnie tak jak piszesz.Po 20 paru cyklach starań już byś tak nie biegałana początku się tak świruje później starania to taka rutyna, jak pozmywanie naczyń
![]()
Dobrze że teraz w miarę regularnie masz bo biedna byś osiwiała do swojego ślubu [emoji4]Dokładnie tak jak piszesz.Wcześniej to ja jeździłam ba bety co najmniej 3 razy w cyklu ale co się dziwić jak okres spóźniał się 20 - 30 czy 40 dni.
Do 21 cyklu było idealnie wręcz, 22 już szalał i teraz jakos dziwnie albo ciaża.Dobrze że teraz w miarę regularnie masz bo biedna byś osiwiała do swojego ślubu [emoji4]
A dlaczego ci się aż tyle spóźniał?Dokładnie tak jak piszesz.Wcześniej to ja jeździłam ba bety co najmniej 3 razy w cyklu ale co się dziwić jak okres spóźniał się 20 - 30 czy 40 dni.