ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Cud. naczynia sie domyly i nawet wysuszyly
pytanie czy jednorazowy zaskok czy tylko cos zacielo grzalkę.
Moja zepsuła się już 3 razy w ciągu 6 lat. Wrrrr.... nie lubię ani zmywania ani zmywarek [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cud. naczynia sie domyly i nawet wysuszyly
pytanie czy jednorazowy zaskok czy tylko cos zacielo grzalkę.
mi tak troche smutno bo jest nowa... dalam za nia 1900zl liczylam że za tą kase bedzie porzadniejsza ale rownie dobrze moglam dac 1000zl i jeszcze mogloby sie okazac ze wyszlabym na tym lepiej a teraz niepotrzebne nerwy ze nowy drogi sprzet sie chrzani a jeszcze na dodatek M nie ma i tak zawsze cos jak sama jestem. ale juz odliczamy dni do powrotu.Moja zepsuła się już 3 razy w ciągu 6 lat. Wrrrr.... nie lubię ani zmywania ani zmywarek [emoji846]
No to my teraz mamy combi. Więc ja z wózkiem problemów nie mam [emoji23] tylko ja ledwo siedzę między fotelikami, a co dopiero wsadzić tam trzeci fotelik.tak ale nie kazdy ma mozliwosc zmiany auta i jak sie 3 foteliki nie mieszcza to nie ma wyjscia. ja sobie nie wyobrazam tez ale my zmienic musimy juz nie ze wzgledu na kanapy bo bedziemy miec 2dzieci ale wozek w naszym sie nawet nie zmiesci. Wloszki sa specyficznie zaprojektowane![]()
nasz niby tez combi a w zasadzie sportwagon ale serio w alfach w ciul nieprzemyslany jest bagaznik.No to my teraz mamy combi. Więc ja z wózkiem problemów nie mam [emoji23] tylko ja ledwo siedzę między fotelikami, a co dopiero wsadzić tam trzeci fotelik.
My mamy starego Opla astre. I odpukać nie mam co narzekać. 98 rocznik. 20 lat i nic poważnego się w nim nie działo. Teraz myślimy nad Fordem s-maxnasz niby tez combi a w zasadzie sportwagon ale serio w alfach w ciul nieprzemyslany jest bagaznik.
teraz wlasnie chce cos z wwiekszych aut ale M jest mechanikiem i bardzo wybrzydza w autach. Jemu BMW się podobaja.
zapraszam cie do siebie. jesli jutro sie okaze ze moja zmywara nadal sie ze mną kłóci bede kogos potrzebowac kto mnie wyreczyDziewczyny to ja mogę za was pomyc te wszystkie gary! ! Ja uwielbiam zmywac!! Naprawdę dla mnie praca na zmywaku to by było tomnie zmywanie jakoś rozluźnia i wyłączam się wtedy i jestem sama z moimi myślami, tylko M krzyczy że woda leci i leci
![]()
taak fajne autko ale dla mnie za duza inwestycja finansowa jednak, zwlaszcza ze mamy do zrobienia cały ogrod.. wymiane ogrodzenia wyrownac teren zrobic chodniczki i zbudowac altane. patrze cos nizszej kategorii cenowejMy mamy starego Opla astre. I odpukać nie mam co narzekać. 98 rocznik. 20 lat i nic poważnego się w nim nie działo. Teraz myślimy nad Fordem s-max