1
174974
Gość
Ja to już raczej testów nie będę robić. Beta mi wystarczy. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Ewela Ewela ale mącisz. Na drugim wątku pisałaś że odkładacie starania bo Twoj chłopak nie jest gotowy...że musisz odpocząć...i nagle już się znowu staracie? A chłopaka chociaż uświadomiłaś że zamierzasz dalej sie starać?? Bo pewnie chłopina nic nie wie...po wszystkich Twoich wpisach powiem Ci tylko jedno - lepiej wracaj do nauki, bo jest początek roku szkolnego, a do starań o dziecko dorośnij. Bo Ty nawet nie masz podstawowej wiedzy na temat swojego cyklu, a planujesz dziecko.Hej dziewczynki migdalove trzymam kciuki za bete a u mnie dziś pierwszy dzień dni płodnych. Oby były owocne trzymajcie kciuki za ten cykl [emoji173]️[emoji23]
Małżonek mi z Lidla przywiózł [emoji173]️ w końcu mam ekspres [emoji173]️Zobacz załącznik 898849
SuperOoo też się na niego czaiłam. Daj znać jak sie sprawdza![]()
Czekam z niecierpliwosgia na wyniki bety [emoji7]Wypijemy kawę i jedziemy na betę.Zobacz załącznik 898845
Super!Na 100% majówka, wychodzi 29-30 maja.![]()
Kasia zaciskamy kciuki za wizytę i piękne serduszko. Ja jutro idę na pierwszą wizytę.Migdalove gratulacje ja dziś widzę kreske nie wpatrując się .Na pewno ciąża) Twoja noc poslubna przyniosła owoc
)
Trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki dziś i wizyta serduszkowa jeśli będzie ...;((
Który u cb tydzień?Kasia zaciskamy kciuki za wizytę i piękne serduszko. Ja jutro idę na pierwszą wizytę.
Zaciskamy kciuki za dobry wynik [emoji5]Bylam na becie, wyniki dzis popoludniu! [emoji56][emoji56][emoji56]
Zaczął się dzis 8Który u cb tydzień?