raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Zależy jak się dzidzia ułożyDziewczyny myślicie, że w 15 tygodniu już zobaczę kto siedzi w brzuszku? Bo wizytę kontrolną mam właśnie w 15 tygodniu.
Bo raczej za tydzień na prenatalnych jeszcze nie zobaczę nic [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zależy jak się dzidzia ułożyDziewczyny myślicie, że w 15 tygodniu już zobaczę kto siedzi w brzuszku? Bo wizytę kontrolną mam właśnie w 15 tygodniu.
Bo raczej za tydzień na prenatalnych jeszcze nie zobaczę nic [emoji23]
Najwyzej rajstopy bede pod spod zakladac. I w razie w mam jedne jeansy. Nie chce inwestowac bo raczej na 2 dzieci sie zatrzymamyJa jak rodziłam w kwietniu pierwszego, to miałam ciążowe legginsy takie zwykłe, na to jeansy ciążowe z H&M, ale wtedy była mega zima. Śnieg długo trzymał. Na wielkanoc na początku kwietnia w kurtce wiosennej szłam do kościoła.
Urlop byl cudowny. Juz tesknie za Grecja i jej pieknymi widokami.@Kasienka3b hej! Czytałam że powoli wracasz do rzeczywistościjak tam urlop minął? W jakim czasie cyklu jesteś? Co tam u Ciebie? Wszystko ok?
Tzn jak sie wydluza jak sie owu opozni bo nie rozumiem ??[emoji848] po prostu jesli np zawsze owu masz w 12dc a fl trwa 14 dni to masz cykle 26dniowe a jesli np owu ci sie przesunie i bedzie np w 17dc to bedziesz miala cykl dluzszy 31 dniowy [emoji4]Najpierw myślałam że faza lutelna jest zawsze taka sama długa,ale jeśli się wydłuża jak się owulacja opozni to już sama nie wiem jak to jest ? Dziewczyny pogubiłam się strasznie
Ale tych Mai będzie u nas na wątku [emoji23][emoji7]
No i dobrze że wyluzowałaś i tak trzymaj.Urlop byl cudowny. Juz tesknie za Grecja i jej pieknymi widokami.
Ogolnie wyluzowalam z obserwacja i jedynie co to wiedzialam kiedy mam sluz plodny. Dzis mam 21dc ale poki co narazie nie mysle czy sie udalo czy nie.
A co u Ciebie?
Forget ja tez jestem lutówka i tez nie wiem co bede nosic. Mam jeansy ciazowe po corce, ale od tego czasu schudlam i strasznie wisza. Ja chyba zostane przy leginsach i sukienkach
No i dobrze że wyluzowałaś i tak trzymaj.
A ja dzisiaj zaczęłam 10cs... No cóż.... Szkoda, ale nie rozpaczam, bo wiedziałam, że tak będzie. Od tego cyklu ogarnęło mnie takie przeczucie, że szybko w tej ciąży nie będę... Ale oczywiście nie poddaje się i umówiłam się już do lekarza i 11 cykl będzie stymulowany jak wszystko dobrze pójdzie.
Zdjęcie piękne. Zazdraszczam takich widokówpewnie ciężko było wrócić do naszej jesieni?
![]()
Ja wiem ale ,teraz mam 36 dzień cyklu ,owulacje miałam w 25 dc,a okresu jak i jego objawów nadal brakTzn jak sie wydluza jak sie owu opozni bo nie rozumiem ??[emoji848] po prostu jesli np zawsze owu masz w 12dc a fl trwa 14 dni to masz cykle 26dniowe a jesli np owu ci sie przesunie i bedzie np w 17dc to bedziesz miala cykl dluzszy 31 dniowy [emoji4]