• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O to tak jak ja mnie od jakiś 3 tyg piersi bolą a od jakiś 2 dni jeszcze bardziej ze lekko złapie i ból jak bym miała jutro @ czasem mnie łapały skurcze i pobolewa jajnik ale. Boboseksy były ostatnie 2 dni przed planowana owu i 3 dni po wiec marne szanse
A może Ci się owulka przesunela i jest szansa ?zreszta szanse zawsze sa jest tyle czynnikow ktore na to wplywaja

reklama
Kurcze kusi mnie, jasne, że kusi, ale rozum wygrywa ;) dziecko to nie zabawka i ma swoje potrzeby a ja wolę na te potrzeby mieć pieniądze ;) ostatni cykl, w którym się staraliśmy to był bodajże ten majowy, cóż mam nadzieję, że to mój ostatni cykl bezstaraniowy, a od kolejnego dołączę do Was ;) też jestem ciekawa zważywszy, że w pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu to gdzieś z tyłu głowy jest, a nóż uda się odrazu, ale nie uda się to będziemy próbować ;) 6 listopada mam wizytę kontrolną u ginekologa i wtedy też w tych okolicach będzie owu więc będziemy mam nadzieję już działać ;) udzielam się bo lubię tu przebywać ;) fajnie się coś zapytać, doradzić, niby te kilka miesięcy się nie starałam, ale tu wyszła niedoczynność, tu prolatyna, tu cykle się zmieniły,tu witaminy trzeba było zacząć brać, a jest tu dużo naprawdę doświadczonych i pomocnych kobiet więc zostałam z myślą, że może za jakiś czas przerzuce się na wątek ciążowy ;)
Kochana 3 mam kciuki✊✊ By się udało odrazu ❤️❤️❤️

Hej,
Nasza rodzinka jest od miodu uzależniona, bo szwagierka i jej mąż mają dobrze prosperującą, duża pasiekę. My najbardziej preferujemy miody, pieżgę i pyłek pszczeli (odczują i uodparnia) ale w kilku ulach robili ziołomiod. Muszę zapytać czy jeszcze w to inwestują bo nie wiem. Akurat mieliśmy malinowy raz. Coś wspaniałego. Najeść się nie mogliśmy A dwa działał napotnie i zdecydowanie leczniczo- @KatiNails ma rację. Mimo to, wolę pyłek z miodem. W każdym bądź razie POLECAM wszytsko co ma styczność z wspaniałymi pszczółkami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry