Zmijka25
Fanka BB :)
Na pewno kochanaKurka zycie nam psikusy robi
Licze ze niedlugo tez dolacze do grona zafasolkowanych...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno kochanaKurka zycie nam psikusy robi
Licze ze niedlugo tez dolacze do grona zafasolkowanych...
Bardzo mądrze napisane. @Migdalove odpocznij..wycisz. piękne do tego wszystkiego jest że masz cudownego męża który tak dba o Ciebie. Trzymaj się mocno silna kobietkoZałożę się, że jak wyleczsz ta torbiel, znajdziesz wymarzoną pracę to na spokojnie znajdziesz w ciążę. Musisz zająć się innymi aspektami waszego życia. Dopiero ślub wzieliscie. Korzystajcie, cieszcie się sobą, postaraj się chwilę zapomnieć o staraniach, nie myśleć. Może życie samo was zaskoczy. Tego wam życzę [emoji4]
Właśnie, przy luteinie dopochwowej można odczuwać dyskomfort i pieczenie? Już nawet [emoji173] się odechciewa. Przyjmować mam po owulacji na przemian z duphastonem przez ten poziom progesteronu@Malaga00 super ze wiesz co ci dolega i bedziesz to leczyc. Ja odpukac nigdy nie mialam zakazenia ukladu moczowego i nie chce miec. Mialam drobne infekcje w ciąży i po ciąży teraz przy luteinie tez sie balam ale jest calkiem niezle.
Zapomnialam w ogole kupic luteine i poszlam do apteki bez recepty i taka mila Pani byla ze mi wydała ze zniżką tak jak dostaje i jutro mam doniesc recepte.
Chyba nasza Daga się nie wypowiedziałaPytanie za 100pkt. ile brac tego magnezu? Ja mam magnezin Comfort. @Dagaa11 nasz farmaceuto mozesz podpowiedzieć?