• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No my plci nie poznamy bo chce mieć niespodzianke do końca [emoji14]
No ja tez za bardzo nie mam problemu zeby ukryć bo narazie nic nie widac a w tym miesiacu wracamy do siebie i do świąt nikt z rodziny mnie nie bedzie widzial [emoji14] tylko wlasnie bardzo by chciala zeby nie bylo jeszcze widac jak juz przyjedziemy i zeby ta informacja do nich dotarla wlasnie jak otworza prezenty spod choinki [emoji7][emoji173]
Rodzice tz jak narazie maja tylko mojego mlodego [emoji6] pamietam jak sie stresowalam przed pierwsza wizyta u jich czy zaakceptuja mnie i młodego, mam nadzieje ze z kooejnego wnuka lub wnuczki beda sie tak samo cieszyć [emoji120]

Mi lekarz od prenatalnych bez pytania wyparował, że widzi chłopca więc uważaj bo mogą Ci zaspojlerować płeć. :P

reklama
Ja tam wole nie pytac lekarza co bedzie zeby sie nie nastawiac a potem nie rozczarowac bo tak na prawde 100% pewnosci to dopiero po porodzie mozna miec [emoji14] ostatnio koleżanka urodzila, miala czesciej niz normalnie usg bo lezala kilka miesięcy w szpitalu i caly czas lekarze mowili ze dziewczynka a tu szok bo jednak sie chopak urodzil [emoji14]

Ja tam wole nie pytac lekarza co bedzie zeby sie nie nastawiac a potem nie rozczarowac bo tak na prawde 100% pewnosci to dopiero po porodzie mozna miec [emoji14] ostatnio koleżanka urodzila, miala czesciej niz normalnie usg bo lezala kilka miesięcy w szpitalu i caly czas lekarze mowili ze dziewczynka a tu szok bo jednak sie chopak urodzil [emoji14]
Ale na 99% pewność jest :) wiadomo,ze bywają takie sytuacje o których wspominasz ale są niezwykle rzadko. Ja to najchętniej na teście ciazowym już bym chciała mieć napisane boy albo girl hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry