Betii35
Fanka BB :)
@Kasienka3b czemu nie lipiec?? Ja rodzilam w lipcu i wręcz idealna pogoda..no może trochę upalnie było jak wychodzilismy ze szpitala Ale później spacerki w samych bodziakach to istny cud miód.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niewiem jakos tak sobie ubzduralam ze niechce rodzic w wakacje. Ja jestem z lutego,maz z marca a syn z kwietnia i bardzo chcialam by kolejne dziecko bylo z maja. Ale jak sie uda to bede skakac z radosci@Kasienka3b czemu nie lipiec?? Ja rodzilam w lipcu i wręcz idealna pogoda..no może trochę upalnie było jak wychodzilismy ze szpitala Ale później spacerki w samych bodziakach to istny cud miód.
Co ty mówiszNo trudno, ale jak nie byłaś jeszcze u nas na jarmarkach to i tak mimo wszystko polecam
No właśnie miałam wracać do starań właśnie akurat tak w tym czasie co Ty... ale u mnie porobiła się cięższa sprawa z tego. Szefowa nam oznajmiła że jest Ostatnio na rynku pracy malo zleceń (pracuje w agencji pracy) i że nie wie jak to będzie z tą naszą firmą, do końca roku mamy jeszcze na 100% pracę, a potem się okaże czy uda się złapać jeszcze jakies zlecenia i nowych klientów czy nie i wtedy nie bedzie pracy dla nas. Bynajmniej zasugerowala nam żebyśmy sobie na wszelki wypadek rozkładaly się za jakąś praca... no i jestem teraz totalnie w kropce, nie wiem co robić, skoro sytuacja zrobiła się taka mało stabilna
boje się że będę musiala starania uaktywnić dopiero za jakies pol kroku jak znajde nowa prace i zleci okres próbny
... ehh trochę głupio ryzykować nie wiedząc jak bedzie tu.
Kochana przestań tak myśleć ! Jesteś silna dziewczyna i trzeba troszeczkę podnieś poczucie własnej wartości ! Uszykuj się ładnie, weź koleżankę i idźcie na kawkę dobre ciacho i płotyMówią, że depresja to choroba duszy nie ciała. Ja akurat jestem taką osobą kruchą, że jestem podatna, ale te ostatnie wydarzenia sprawiły, że się załamałam całkowicie [emoji17] Jest mi przykro, że mimo, że nie zrobię nic złego to muszę się czuć winna bo ktoś mi tak każe. Nikt się za mną nie wstawia [emoji17] Czuję się jakbym była sama.
Dziękuję bardzo, jest mi strasznie miło [emoji17] Jutro właśnie idę na spacer i obiad z przyjaciółką, zaprosiła mnie i skorzystam [emoji9]Kochana przestań tak myśleć ! Jesteś silna dziewczyna i trzeba troszeczkę podnieś poczucie własnej wartości ! Uszykuj się ładnie, weź koleżankę i idźcie na kawkę dobre ciacho i płotymi to zawsze pomaga w stanach totalnego dołka
![]()
Ja rodziłam w lipcu młodszego i wcale nie było tak źle. Fakt, że rodziłam 10.07, a prawdziwe upały zaczęły się dopiero później. Młody spał w pampersie samym i pod tetrą.To odpoczywaj jak najwiecej.
No super by bylo bo i tak wystarczajaco dlugo czekam na ta ciaze. Ale mysle pozytwnie ale tez jak to moj gin powiedzial ze mam sie nie nastawiac na 100% by sie nie rozczarowac.
I bylo by super spotkac sie na lipcowkach choc powiem szczeze ze nigdy nie chcialam rodzic w lipcu lub sierpniu.
No jest, jak byk, drugaDziewczyny,
Bardzo Was proszę o pomoc.. jest druga kreska czy sobie wmawiam że coś widzę? Dziś planowany termin @, nie przyszła, nie wytrzymalam i zrobiłam test o 19....
Dziewczyny,
Bardzo Was proszę o pomoc.. jest druga kreska czy sobie wmawiam że coś widzę? Dziś planowany termin @, nie przyszła, nie wytrzymalam i zrobiłam test o 19....