Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To rzeczywiście lepiej to skonsultować z lekarzem.A ja wam powiem ze strasznie mnie ten brzuch boli :/ zaczynam się martwić co tam się dzieje umówiłam jutro gina wyrazie gdyby nie przeszło
Kasienka ile to już dni po zastrzyku??Ja cala ta sytuacje olewam...nie mam zamiaru sie przez nikogo denerwowac i radze kazdej z Was tak samo zrobic.
3mam kciuki by wszystko bylo okiA ja wam powiem ze strasznie mnie ten brzuch boli :/ zaczynam się martwić co tam się dzieje umówiłam jutro gina wyrazie gdyby nie przeszło
17 w srode robilam ale strasznie mi sie dluzy ten czas...Licze ze zastrzyk zadzialal i w koncu sie udaKasienka ile to już dni po zastrzyku??
@Maliina kciuki za wizytę[emoji8][emoji110]
Ja sie po wczorajszej wizycie wreszcie uspokoilam, widocznie ta ciąża jak narazie po prostu bezobjawowa [emoji4]
I tez nie spie od 5...mlody znow obudzil sie z placzem ze babcia mu sie snila i on teskni i chce do niej...[emoji17]
Dziękuję [emoji8] dla mnie ten brak objawów to nowosc bo w pierwszej ciąży od samego poczatku meczylo mnie wszystko co mogło [emoji6][emoji57] ja to sie juz doczekac nie mogę jak juz bede miec taki duzy brzuszek [emoji7]Ciesz się bezobjawową ciąża. U mnie tez tak było i w zasadzie jest, chociaż teraz jak już mam piłeczkę na brzuchu to jest mi po prostu coraz ciężej [emoji846][emoji846]
No j oczywiście gratuluje serduszka [emoji7][emoji7]