Anolik
Fanka BB :)
@Migdalove Ja tez poproszę o przeniesienie. Ostatnia @ 9 wrzesnia, termin porodu 16 czerwca 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tabelce Udało się wpisujemy dane Imię, wiek, miasto, za którym cyklem się udało, ile dzieci obecnie się ma (nie licząc ciąży@Migdalove Ja tez poproszę o przeniesienie. Ostatnia @ 9 wrzesnia, termin porodu 16 czerwca![]()
FajnieAaaa kolezanka z ktora w tym samym czasie sie staralysmy o dziecko wlasnie wyslala mi swoj test!!! 2 tluste krechy i jest 5 dni po terminie @. Udalo sie zaciazyc razemale sie cieszę
![]()
Ok. To lecę:W tabelce Udało się wpisujemy dane Imię, wiek, miasto, za którym cyklem się udało, ile dzieci obecnie się ma (nie licząc ciąży) i termin porodu.
![]()
Już przepisałam z tabelki staraczkowej.Ok. To lecę:
Ilona, 25lat, Lublin
Udało się w 5 cs
Dzieci - 0
Termin porodu - 16 czerwca [emoji3]
To ja też! [emoji173] jeżeli mogę [emoji57]Już dodaję!![]()
Zrobione!To ja też! [emoji173] jeżeli mogę [emoji57]
Nicole, 21 lat, Trójmiasto
Udało się w 4 cs
Dzieci - 0
Termin porodu - 21 kwietnia
Aaaaa dziękuję [emoji7][emoji173]Zrobione!![]()
Masz cudowny termin porodu. Mam synka z kwietnia<3To ja też! [emoji173] jeżeli mogę [emoji57]
Nicole, 21 lat, Trójmiasto
Udało się w 4 cs
Dzieci - 0
Termin porodu - 21 kwietnia
Dziękuję kochana [emoji8] Ja jestem z kwietnia i Mój też [emoji8] Kwiecień to fajny miesiąc, wiosna, coraz cieplej się robiMasz cudowny termin porodu. Mam synka z kwietnia<3