Asik1234
Fanka BB :)
Zrezygnowałam bo już całkowicie nie miała bym czasu dla siebie i rodziny a nie ukrywajmy Że to jest czaso chłonne.Zazdroszczę. Też bym chciała kochać swoją pracęszkoda ze zrezygnowalas z florystyki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zrezygnowałam bo już całkowicie nie miała bym czasu dla siebie i rodziny a nie ukrywajmy Że to jest czaso chłonne.Zazdroszczę. Też bym chciała kochać swoją pracęszkoda ze zrezygnowalas z florystyki
No niestety wszystkiego się nie da pogodzić. Podziwiam ludzi z talentem i pasjąZrezygnowałam bo już całkowicie nie miała bym czasu dla siebie i rodziny a nie ukrywajmy Że to jest czaso chłonne.![]()
Ja teżNo niestety wszystkiego się nie da pogodzić. Podziwiam ludzi z talentem i pasją![]()
To do dzieła kochana!!Witajcie
.. no więc po 4 mc widać buźke na teście
Wczoraj byłam u innego lekarza w związku z wyjazdem i dokładnie potwierdził wszystko co mówił i zalecał mój
Potwierdził też termin owu: że najlepiej przytulańce dziś jutro i pojutrze. Do tego z piatej rano ta uśmiechnięta buzka
Teraz przed nami trzy dni ciężkiej pracy
Moze sie wreszcie uda
.. i prezent na miķołajki dwie kreseczkiZobacz załącznik 916618
Oby u ciebie było inaczej jutro :*hej kochana nic jeszcze straconego przecież @jeszcze nie ma:-*czekamy może nie przyjdzie i jutro teścikja testuje jutro
oczywiście jak wcześniej @nie przyjdzie:-*