Dziewczyny, po jakim czasie najlepiej sprawdzić czy spada? Ja miałam 3,2, a Eutyrox 50 biore od zeszlego czwartku po pół tabletki na dzień, a od środy mam brać całąSzybko ci zaczelo spadac [emoji4] super [emoji4]
Ciekawe jak u mnie spada [emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, po jakim czasie najlepiej sprawdzić czy spada? Ja miałam 3,2, a Eutyrox 50 biore od zeszlego czwartku po pół tabletki na dzień, a od środy mam brać całąSzybko ci zaczelo spadac [emoji4] super [emoji4]
Ciekawe jak u mnie spada [emoji848]
Ja mam zbadac po miesiącu brania leku.Dziewczyny, po jakim czasie najlepiej sprawdzić czy spada? Ja miałam 3,2, a Eutyrox 50 biore od zeszlego czwartku po pół tabletki na dzień, a od środy mam brać całą
Bo zbyt niskie antyTG nie świadczą o niczym, kiedy pozostałe badania tarczycowe masz w normie. Podwyższone sugerowałyby chorobę autoimmunologiczną tarczycy.Nikt nic nie wie o tym anty TG? Miała tak któraś z Was? Bo nie umiem nigdzie niestety doczytać co jak jest za niski. Wszędzie pisze o wysokim tylko.![]()
Zapomniałam dodac ze pojawia sie przy tym opuchlizna. Pamietam ze w pierwszej ciazy polozyli mnie do szpitala tuz po wszystkich swietych byl to 8 mc z podejrzeniem i zatrucia ciazowego i wszystkiego naraz. Zapewne cos cie uczulilo.. Teraz trudny okres, zimny wiatr na dworze.. Moja cora dostaje od wiatru suchych plam i swedza ja okropnie. Kupilam ostatnio krem z emolium ale 40ml za 24zl porażka. Oby chociaż pomogl.Nie ma jednoznacznej odpowiedzi kiedy zbadac tsh na jedna z nas bedzie działać od razu na drugą po 2 miesiacach. Myśle, że po 2 tyg można juź sprawdzić.
Mallina dziekuje dziekuje dziekuje uspokoiłaś mnie bardzo :*
Wyobrazam sobie. Ale zobacz juz zaraz mamy grudzien.. Swieta zleci szybko, i zaraz nowy rok styczen i do lutego nim sie obejrzyszDziekuje. To oprocz swedzenia dloni miedzy palcami i lekkich mdlosci nic mi nie jest. Ja juz bym chciala luty ! Wiem, ze bedzie ciezko ale przynajmniej już bede miała młodego obok siebie.
My mamy dużo imprez i wyjazdow w grudniu. Cieszyłam sie na początku, a teraz tak mi cieżko, że trudno mi sobie wyobrazić chodzenie przez kilka dni non stop