Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy ktoras z was ktore juz byly/sa w ciąży mialyscie/macie cukrzyce ciążowa ? Ja dzis mam poczatek 13tc, dzis robilam krzywą cukrowa czekam na pelne wyniki ale juz na poczatek z glukometru wyszlo mi 136 gdzie norma do 92 [emoji24]
Dziewczyny czy ktoras z was ktore juz byly/sa w ciąży mialyscie/macie cukrzyce ciążowa ? Ja dzis mam poczatek 13tc, dzis robilam krzywą cukrowa czekam na pelne wyniki ale juz na poczatek z glukometru wyszlo mi 136 gdzie norma do 92 [emoji24]
Ojej to jeszcze lepiej niz ja. Ja mialam 104 ale robiona mialam hemoglobine glikowana i wyszla rewelacyjnie wiec utrzymuje ten prawidlowy poziom. Z tym zr zero owocow i slodyczy.Dziewczyny czy ktoras z was ktore juz byly/sa w ciąży mialyscie/macie cukrzyce ciążowa ? Ja dzis mam poczatek 13tc, dzis robilam krzywą cukrowa czekam na pelne wyniki ale juz na poczatek z glukometru wyszlo mi 136 gdzie norma do 92 [emoji24]
Dzięki [emoji8]Zapewne bedziesz miala diete cukrzycowa. Czasem ona wystarvczy.Nie martw sie, duzo kobiet ma to w ciazy i dzieci rodza sie zdrowe. Wejdz na watek, tam jest duzo kobiet ktore doradza![]()
Powiesz mi dokładnie co ty musialas wyeliminowac z diety ?Ja miałam, musiałam brać również insulinę kilka razy dziennie, bo dieta nie działała. Jestem baaardzo obyta z tematem więc podzielę się wiedzą jeśli chcesz![]()
Diabetolog zaleci ci mierzenie cukru i diete. Mi glownie lekarz kazal wyrzec sie absolutnie owocow no i słodyczy. Krzywa cukrowa bedzie w styczniu bo dostane na następnej wizycie skierowanie a wizyte mam 27.12Dzięki [emoji8]Powiesz mi dokładnie co ty musialas wyeliminowac z diety ?
Ja jestem przerażona bo nie spodziewalam sie tego kompletnie...
Juz sie boje jak całościowo wyjda mi te wyniki.
Myślicie że powinnam juz na przyszly tydzien umawiac sie do diabetologa czy moge poczekac do wizyty 3.12 i ze skierowaniem dopiero isc ?
Dzięki [emoji8]Powiesz mi dokładnie co ty musialas wyeliminowac z diety ?
Ja jestem przerażona bo nie spodziewalam sie tego kompletnie...
Juz sie boje jak całościowo wyjda mi te wyniki.
Myślicie że powinnam juz na przyszly tydzien umawiac sie do diabetologa czy moge poczekac do wizyty 3.12 i ze skierowaniem dopiero isc ?