@paulina1994 gratuluję nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze to że słabsza kreska to nie oznacza że coś jest nie tak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, chyba za bardzo panikuje, ale po poronieniu to człowiek ma setki myśli@paulina1994 gratuluję nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze to że słabsza kreska to nie oznacza że coś jest nie tak.
Ciesz się że udało i nie martw na zapas. Mi się nie udało po stracie zajść a minęło już 6 tygodni. Jestem u pod opieką lekarza i zaczynam starania w tym miesiącu. Głowa do góry będzie dobrzeWiem, chyba za bardzo panikuje, ale po poronieniu to człowiek ma setki myśli![]()
Martwi się i też bym miała trochę obaw. Ale trzeba myśleć pozytywnie i że tym razem będziemy mieć szczęśliwie nudnych 9 miesięcy bez żadnych komplikacji.Ja to nawet w połowie bledsza kreska bym sie cieszyła a ty załamana [emoji33][emoji33][emoji33]
Ta kreska po terminie @ raczej powinna być lepszaw poprzedniej ciąży w dniu @ fakt test "10" była jak kontrolna, ten mam "20"...
Chciałabym podziękować, ale chyba jeszcze się boje
Moze rzeczywiście przesadzamJa to nawet w połowie bledsza kreska bym sie cieszyła a ty załamana [emoji33][emoji33][emoji33]
Takie historie napawają mnie optymizmemJa mocne miałam dopiero grubo tydzień po terminie @ i to z pierwszego siku. 1-2 dni po terminie lekko różowe były. Zdecydowanie jaśniejsze. A dziś kończę 31 tydzień. Ciesz się [emoji846] Gratuluje
Ja podobną kreskę miałam dzień po terminie przy becie ponad 300. Zrób betęTa kreska po terminie @ raczej powinna być lepszaw poprzedniej ciąży w dniu @ fakt test "10" była jak kontrolna, ten mam "20"...
Chciałabym podziękować, ale chyba jeszcze się boje
Myślę nad beta ale nie mam za bardzo jak powtórzyć żeby wbić się w te 48hJa podobną kreskę miałam dzień po terminie przy becie ponad 300. Zrób betę![]()
podlamana czym? Ze test pokazal ciążę?Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada![]()