Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie piecze ciągle w podbrzuszu, nie wiem o co chodzi
Kochane moje, zobaczcie! [emoji173]️ mam najpiekniejszy prezent na świecie! Od razu poleciałam po malutkie skarpetki i pudełeczka by dać pod choinkę mamie i mojemu M.
Zobacz załącznik 927236
Marta, wiedziałam że to twój cykl! Gratuluję [emoji8] i wysyłam różowy pyłek [emoji179][emoji179]Dziewczyny, dziękuje serdecznie za wszystkie gratulacje.
Moja wyśniona data 31.08 wlasnie sie spełnia. Z OM termin mi wychodzi ........ NA MOJE URODZINY!!!! a z racji 30 dniowych cykli - 31.08. Mi śnie śnił 31.08 godz.21:30 więc kto wie [emoji23][emoji23][emoji23]
Gratuluję córeczki! Ja tez się dowiedziałam w 16tc i potwierdzona w 20tc coreczka [emoji846][emoji846]O kurczeeee, zaglądam na forum po dluuugim czasie, a tu proszę ile pozytywnych wiadomości. Gratulacje @martoosia04 [emoji4] tak czułam, że wyrobisz się przed końcem roku [emoji16]
A u nas też wszystko ok, jak na razie rośniemy (kurczę już 16tc) i dzisiaj się dowiedziałam, że będzie córeczka [emoji173][emoji173][emoji173]