Ja luteiny nie bralam ale biore tez duphaston, na razie jeszcze nie mam odstawiac...No właśnie jak bedzie dalej sie cos dziac to na pewno pojadę[emoji58]
A dotykasz brzuch ? Przez to tez twardnieje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja luteiny nie bralam ale biore tez duphaston, na razie jeszcze nie mam odstawiac...No właśnie jak bedzie dalej sie cos dziac to na pewno pojadę[emoji58]
Nie. Staram sie tego unikać. Ostatnio tylko tz i młody dotykali zeby poczuc kopniaki ale wtedy nic sie nie działo. No zobaczymy, poki co leze i odpoczywamA dotykasz brzuch ? Przez to tez twardnieje.
A ile sie staracie? Od ktorego dc bierzesz?
Bądź wytrwała@Kaamilaaa jak coś Cię niepokoi leć od razu na ip.
@Maliina cieszę się z dobrych wieści [emoji4]
A co u staraczek? Ja mam takiego wkręta w ciążę że szok... Nie wiem czy dotrwam z testem do pn...

Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]
Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525
Trzymam kciuki za serduszko mocne jak dzwon.
Mam też takie wewnętrzne przeczucie że w tej ciąży będziesz miała tą swoją wymarzoną dziewczynkę![]()
Ja dziewczyny z kolei jutro idę na rozmowę o pracę, więc trzymajcie za mnie jutro mocno kciuki, zwłaszcza że warunki mi odpowiadają, a co najważniejsze po 3 miesięcznym okresie próbnym jest od razu umowa na czas nie określony, więc byłoby idealnie bo gdybym dostała tą pracę to za 3 miesiące, z mega spokojnym sumieniem mogłabym zacząć w końcu te moje starania (tyle to bym wytrzymała i przeczekala)![]()
![]()
ok pół roku, biorę 15dc po owulacji... na razie dwa cykle brałam i nie ma poprawy
A cykle masz regularne? Owu już była? Ja ostatnio prawdopodobnie podczas owu miałam taki okropny ból. Dwa tygodnie po tym bolu byłam na usg i okazało się, że jestem już po owulacji dlatego jestem na 95% pewna że ten ból to właśnie były te dni.Hej Wamjak samopoczucie? Jak wasze zdrówko? Jak wam się wiedzie?
U mnie dziś 26dc, podczas siusiania złapał mnie taki ostry skurcz jajnika, myślałam że umrę( co prawda trochę podzwigalam dzisiaj w pracy, ale nie jakoś wybitnie. Do tej pory kłuje, promieniuje do pochwy.. nie wiem o co chodzi. Przed chwilą jeszcze miałam taki ból, że nogi zaczęły mi drętwieć i zimno mnie obeszło. Któraś z Was tak miała może? Nie wiem co mam zrobić..