Alexa1905
Fanka BB :)
No to jakby nie było to na święta dostaniecie najpiekniejszy prezent ❤ powodzenia!Z moich wyliczeń na grudzień. W następną środę idę do lekarza, pewnie wtedy będę miała jakieś konkretniejsze informacje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to jakby nie było to na święta dostaniecie najpiekniejszy prezent ❤ powodzenia!Z moich wyliczeń na grudzień. W następną środę idę do lekarza, pewnie wtedy będę miała jakieś konkretniejsze informacje![]()
Oj takNo to jakby nie było to na święta dostaniecie najpiekniejszy prezent ❤ powodzenia!
Skąd wiesz kiedy dokładnie była implantacja? Pojedyńcza beta o niczym nie świadczy, zrób drugą po 48 godzinach i sprawdź przyrost. SpokojnieHej dziewczyny! Robiłam dzisiaj betę, ale jest niska i bardzo się stresuje.![]()
Implantacja przebiegała równo tydzień temu, beta 30...
No faktycznie ściemniała [emoji4] jutro na pewno będzie o wiele wiele ciemniejsza [emoji4]Może coś sie zaczyna dziać w końcu, 18 dc test owu zaczyna byc bardziej wyrazny, śluz owulacyjny jest, serduszkowanie bylojuz sie balam, ze owu nie nadejdzie w tym miesiącu, jestem dobrej myśli. Zobacz załącznik 956115
też uważam , że nie wazny wynik, ważny przyrost, ja miałam betę 30.00 21dni po owulacji (potwierdzonej usg) więc albo miałam później implantację, albo taki wynik niski po prostuHej dziewczyny! Robiłam dzisiaj betę, ale jest niska i bardzo się stresuje.
Implantacja przebiegała równo tydzień temu, beta 30...
Miałam wtedy plamienie implantacyjne, stąd jestem pewna kiedy. W piątek pójdę znowu na badanie... Ale się stresuje.Skąd wiesz kiedy dokładnie była implantacja? Pojedyńcza beta o niczym nie świadczy, zrób drugą po 48 godzinach i sprawdź przyrost. Spokojnie![]()
@martoosia04 dobrze pamiętam że teraz to Ty dbałaś o aktualizację tabelki ?