Jivka
Moderator
Super[emoji16]O popatrz, to jesteśmy bliziutko siebie [emoji3590] to mi termin też wyjdzie na listopad![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super[emoji16]O popatrz, to jesteśmy bliziutko siebie [emoji3590] to mi termin też wyjdzie na listopad![]()
Gratulacje! To teraz tylko zdrowka!Miałam dac znać po badaniu. Dzidzia poki co pozostaje zdrowa dzidzia. Bez określenia płci choc na usg nie widziałam ponownie siusiaka. Lekarz nie chciał określać w 100% i powiedział ze czekamy dalej. Maluch ma 219g i wszystko wyglada prawidłowo![]()
Zobacz załącznik 957119
Moj lekarz (facet) mowil zeby dbac o faceta co by chory nie byl, bo w tedy plemniki sa zdolne do zapłodnienia dopiero po 3 miesiacach [emoji52] takze ja chucham i dmucham na mojego mezaJa nie wiem kiedy owulacja, kupiłam testy owulacyjne ale ich nie robiłam w końcu [emoji14]
Rzucamy się na siebie z mężem i to jest superale on chory nadal także na zapłodnienie raczej nie mam co liczyć
ale reset się przyda
Dziś 11 dc, śluz już wodnisty więc będziemy się kochać żeby nie wyjść z wprawy![]()
Mysle ze zacznij od 13dc dziennie jezeli to pierwszy cykl z testami. Ale to juz wprawione testerki sie moze wypowiedza [emoji6]Czy mogę robić testy owulacyjne co 2 dni? Nie wiem od kiedy zacząć, bo cykle nie są równe.
Czy mogę robić testy owulacyjne co 2 dni? Nie wiem od kiedy zacząć, bo cykle nie są równe.
kiedyś jak robiłam to zaczynałam od 12 dc i codziennie go robiłam. Niestety nie wychodziły.Testy owu powinno się robic codziennie i to najlepiej z równymi odstępami pomiędzy nimi. Im ciemniejsze kreski tym mniejszy odstęp od testów. To pozwoli lepiej wyznaczyć dzien owu.
kiedyś jak robiłam to zaczynałam od 12 dc i codziennie go robiłam. Niestety nie wychodziły.
Gratulacje![emoji173]Tez tak miałam. Swego czasu miałam owu w 17/18dc i ciemne kreski utrzymywały mi sie przez kilka dni i wyglądało jakbym miała pik owu przez tydzien. Rzuciłam testy w kąt. Przestałam tak liczyc. I oto efekt, że mamy juz 18+1 tc