starajaca2018
Fanka BB :)
Jeszcze konkretnych nie, ale np tarczyce robilam ok roku temu i bylo ok.Trzymam kciuki kochana. A badania robiłaś jakieś?
Ale jesli do września sie nie uda to ide na badania itp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze konkretnych nie, ale np tarczyce robilam ok roku temu i bylo ok.Trzymam kciuki kochana. A badania robiłaś jakieś?
W którym dc bada się prolaktynę?No warto zrobić badania hormonalne. One dużo lubią namieszać w organizmie kobiety. Chętnie bym się pozbyla tych hormonów. Ja za każdym razem jak szłam do Endo sprawdzić hormony nie wyszłam z gabinetu bez płaczu. W czwartek jadę do Endo i będę znała wyniki hormonalne ciekawa jestem czy tym razem z gabinetu będzie mi dane wyjść z uśmiechem na twarzy. Strasznie się denerwuje przed ta wizyta A w czwartek będę tylko klebkiem nerwów. I pewnie przez ten stres nerwy mi się znowu okres przesunie. Czasami to bym siadla i płakała tylko z bez silnosci.

W którym dc bada się prolaktynę?
Cześć gwiazdy![]()
Przepraszam, ze wczoraj nie dalam znac, ale moj marnotrawny niedoszły mąż wrócił późno i czekała nas poważna rozmowa, hah.
Tescior oczywiscie negatywny.
Brzuch natomiast boli niemiłosiernie
Także mam nadzieję, ze dostanę na dniach okres bo już leki rozkurczowe ledwo dają radę..
Z tym ginekologiem to nie tak hop siup. Dzis w UK bank holiday, także wszystkie polskie kliniki zamknięte![]()
Mam ale tylko 15 tabletek, czy jakoś tak. Ostatnio brałam chyba przez 10 dni po dwie. Gdzies mam to zapisane.