Kaamilaaa
Fanka BB :)
No to była by piękna niespodzianka na potwór [emoji3590]Mam nadzieję tylko, że jak wróci to będę mogła mu ogłosić piękną nowinę. Ale co ma być to i tak będzie.
Trzymam kciuki żeby tak było [emoji106][emoji106]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to była by piękna niespodzianka na potwór [emoji3590]Mam nadzieję tylko, że jak wróci to będę mogła mu ogłosić piękną nowinę. Ale co ma być to i tak będzie.
Mi się wydaje że prolaktyne by trzabyło obniżyć A ten drugi wynik masz w dolnej granicy normy.Dziewczyny odebrałam wyniki. Co myślicie?Zobacz załącznik 978575
Dziewczyny odebrałam wyniki. Co myślicie?Zobacz załącznik 978575
Wyniki w porządku.Dziewczyny odebrałam wyniki. Co myślicie?Zobacz załącznik 978575
Ja bym jednak obniżyła trochę ta prolaktyne.Wyniki w porządku.Nie ma co się przy takim wyniku ładować bromgeronem lub innym świństwem.
![]()
Dokładnie. To na 100% tylko lekarz oceni.Normy normami, najlepiej skonsultować wyniki z dobrym endokrynologiem, który weźmie pod uwagę wzrost, wiek wagę odczytując wyniki.![]()
Jest tyle czynników podwyższających prolaktynę, że taki wynik jest na prawdę ok.Ja bym jednak obniżyła trochę ta prolaktyne.