MalaMi24
Fanka BB :)
Mocno trzymam kciuki [emoji3526][emoji8]Wiem, wiem. Po prostu sugerowałam się ostatnimi ciążami gdzie testy wychodziły. A że miałam w domu test to zrobiłam. Jeśli do srody nie przyjdzie to lecę na betę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mocno trzymam kciuki [emoji3526][emoji8]Wiem, wiem. Po prostu sugerowałam się ostatnimi ciążami gdzie testy wychodziły. A że miałam w domu test to zrobiłam. Jeśli do srody nie przyjdzie to lecę na betę.
Takie niespodzianki są najlepsze!Cześć dziewczęta. Pewnie mało mnie tu już pamięta, bo jakiś czas temu odpuściłem sobie typowe staranie i udzielanie się na forum, a skupiłam na diagnostyce. W tym cyklu miałam robione wszystkie hormony i wyszedł mi testosteron podwyższony i estrogeny obniżone. Z racji tej, że w ostatnią poronioną ciążę zaszłam zaraz po odstawieniu antykoncepcji, ustaliliśmy z lekarzem, że będę brać od nowego cyklu tabletki antykoncepcyjne z dużą ilością środków przez trzy miesiące. Po trzech miesiącach mieliśmy się starać. Zakupiłam te tabletki, cały trójpak, a tu takie kwiatki...Zobacz załącznik 979829
Gratuluję!Cześć dziewczęta. Pewnie mało mnie tu już pamięta, bo jakiś czas temu odpuściłam sobie typowe staranie i udzielanie się na forum, a skupiłam na diagnostyce. W tym cyklu miałam robione wszystkie hormony i wyszedł mi testosteron podwyższony i estrogeny obniżone. Z racji tej, że w ostatnią poronioną ciążę zaszłam zaraz po odstawieniu antykoncepcji, ustaliliśmy z lekarzem, że będę brać od nowego cyklu tabletki antykoncepcyjne z dużą ilością środków przez trzy miesiące. Po trzech miesiącach mieliśmy się starać. Zakupiłam te tabletki, cały trójpak, a tu takie kwiatki...Zobacz załącznik 979829
Ja miałam 1.98 a norma do 1.97, prolaktynę miałam na poziomie 20, a estradiol 34. Wszystko robione 2 dc.Gratuluję!
Jaki miałaś poziom testosteronu? Żeby obniżyć testosteron trzeba brać tabletki anty? Ja robiłam w tym cyklu testosteron i mam w maksymalnej górnej granicy normy.
Ja 3dc takie:Ja miałam 1.98 a norma do 1.97, prolaktynę miałam na poziomie 20, a estradiol 34. Wszystko robione 2 dc.
Tabletki anty wg Pana dr miały mi wyregulować hormony. Przynajmniej na chwile.
Mi powiedział, że tym testosteronem by się tak nie przejmował. Gorzej z estradiolem. Mi przepisał akurat tabletki anty, ale dziewczyny na podniesienie estradiolu dostają też jakiś Estrofem czy coś takiego.Ja 3dc takie:Zobacz załącznik 979838
Cześć dziewczęta. Pewnie mało mnie tu już pamięta, bo jakiś czas temu odpuściłam sobie typowe staranie i udzielanie się na forum, a skupiłam na diagnostyce. W tym cyklu miałam robione wszystkie hormony i wyszedł mi testosteron podwyższony i estrogeny obniżone. Z racji tej, że w ostatnią poronioną ciążę zaszłam zaraz po odstawieniu antykoncepcji, ustaliliśmy z lekarzem, że będę brać od nowego cyklu tabletki antykoncepcyjne z dużą ilością środków przez trzy miesiące. Po trzech miesiącach mieliśmy się starać. Zakupiłam te tabletki, cały trójpak, a tu takie kwiatki...Zobacz załącznik 979829
Pokaż zdjęcie jaki masz zakresWłaśnie odebrałam wyniki progesteronu 7dpo norma 18,50 a wyniki 20.20- czy to cos złego jeśli jest trochę podwyższony? Wizyta dopiero w następnym cyklu