No ale ładnie spada w dół! Super!Moje dzisiejsze TSH, trochę spadło ale jeszcze trzeba czasu żeby coś mogło się udać. Zobacz załącznik 997219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ale ładnie spada w dół! Super!Moje dzisiejsze TSH, trochę spadło ale jeszcze trzeba czasu żeby coś mogło się udać. Zobacz załącznik 997219
Bierzesz pod uwagę pierwszą zmierzoną temperaturę i wpisujesz o której godzinie zmierzyłaś. Tylko i wyłącznie bierze się pod uwagę temperaturę po pierwszej pobudce.Dziewczyny pytanie mam.odnosnie temperatury.
Normalnie mierze o 7:30. Ale dziś dziecko do nas nas ranem przylazlo i zmierzyłam ok 6rano a później 2x o 7:30. Różnica jest 0,5 st. Jak młody przyszedł w nocy to chyba poszlam po dodatkowa poduszkę. Tylko pamiętam to jak przez mgłę więc niczego, nawet godziny nie mogę być pewna. Jak myślicie która temp wpisać?
No ale ładnie spada w dół! Super!
Na pewno już będzie ładny wynikJak na 3 tygodnie leczenia to dość tak fajnie. Mam nadzieję że za 2 miesiące już będzie taki wynik jak być powinien
Poszłam dziś zrobić część badań, na razie lh, fsh, prolaktyne i tsh... wyniki mają być online po poludniu, także czekam.
Na pewno już będzie ładny wynik![]()