młoda1994
Fanka BB :)
Bardzo niesprawiedliwe. Ale no cóż tak musiało być. Taki mój los.Ojejstrasznie mi przykro eh jakie to niesprawiedliwe..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo niesprawiedliwe. Ale no cóż tak musiało być. Taki mój los.Ojejstrasznie mi przykro eh jakie to niesprawiedliwe..
Odkąd pamietam nie miałam z tym problemu, teraz tez 2 cykle sprawdzone i były - chyba w prawym jajniku, duzy dominującyNo u mnie właśnie z tego powodu mi zapisałByłam dwa cykle na monitoringu i pęcherzyki nie rosły więc dostałam clo.
A jak u Ciebie z pęcherzykami?![]()
Nie mysl tak proszę. Doczekasz się w koncu maluszka, każda z nas się doczeka - nie może być inaczej!A u mnie leci. Czekam na pierwszą miesiączkę po 4 stracie. Również dostałam clo od gin wykupiłam ale nie biorę. Zaczęłam zażywać metformine na IO
U mnie dziecko to już zostało w niespelnionych marzeniach.
Matko widze po naszym forum i w ogóle wśród znajomych, ile dziewczyn zmaga się z problemem niepłodności to jestem przerażonaOjejstrasznie mi przykro eh jakie to niesprawiedliwe..
A kiedy powinien byc @?Dziewczyny która testuje na dniach? Ja dalej bez @ a już 2 dzień brzuch naparza jak na okres, wkurza mnie to niesamowicie!
12-15 września,w ciąży nie jestem, robiłam kilka testów, zresztą u nas praktycznie zero przytulanek, albo bezowulacyjny cykl albo znów wariują hormony, wiem że muszę do gina, ale chciałam po @ pójść, tylko wredna nie chce przyjść!A kiedy powinien byc @?
Ja sie umowisz do gin. to @ przyjdzie ;-)12-15 września,w ciąży nie jestem, robiłam kilka testów, zresztą u nas praktycznie zero przytulanek, albo bezowulacyjny cykl albo znów wariują hormony, wiem że muszę do gina, ale chciałam po @ pójść, tylko wredna nie chce przyjść!
Haha pewnie masz rację!Ja sie umowisz do gin. to @ przyjdzie ;-)