starajaca2018
Fanka BB :)
PowodzeniaJa w końcu dorwalam ten Niepokalanek (ostatnia sztuka na mnie czekala w sklepie xD przeznaczenie) także od dziś wspieram się tym ziolkiem. Ciekawe czy przyniesie jakieś pozytywne efekty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PowodzeniaJa w końcu dorwalam ten Niepokalanek (ostatnia sztuka na mnie czekala w sklepie xD przeznaczenie) także od dziś wspieram się tym ziolkiem. Ciekawe czy przyniesie jakieś pozytywne efekty.
Ja absolutnie w piersiach nie widziałam nic innego, bóle okresowe mi się pojawiły, ale to chwilę po terminie @. Przed okresem mialam ze 3 dni zgage (podobno podwyższony poziom progesteronu może powodować) i fajki mi trochę gorzej,,wchodziły,, ale mimo to jakoś paliłam. Test zrobiłam 2-3 dni przed terminem okresu i wyszła blada kreska, beta lekko podwyższona więc powiazalam te,, objawy,, z tym, ale np fajki mi nigdy nie smakowały podczas choroby a zgaga zawsze zwiastowala nawrót refkuksu więc gdybym nie upatrywala dwóch kresek pewnie bym w ogóle tego nie powiazala z ciaza.Do dziewczyn które wcześnie wiedziały o ciąży. Czulyscie jakieś skurcze albo ciagniecie brzucha w pierwszych tygodniach? I jak to wyglądało z piersiami, faktycznie od razu 'łapią', rosną, bolą, ciemnieja i są te żyłki?
Zobaczymy co nam czas przyniesieJa absolutnie w piersiach nie widziałam nic innego, bóle okresowe mi się pojawiły, ale to chwilę po terminie @. Przed okresem mialam ze 3 dni zgage (podobno podwyższony poziom progesteronu może powodować) i fajki mi trochę gorzej,,wchodziły,, ale mimo to jakoś paliłam. Test zrobiłam 2-3 dni przed terminem okresu i wyszła blada kreska, beta lekko podwyższona więc powiazalam te,, objawy,, z tym, ale np fajki mi nigdy nie smakowały podczas choroby a zgaga zawsze zwiastowala nawrót refkuksu więc gdybym nie upatrywala dwóch kresek pewnie bym w ogóle tego nie powiazala z ciaza.
Zależy wszystko od nerek.Zobaczymy co nam czas przyniesiedzięki
ja niestety też mogę mieć dodatkowa trudność bo mojej mamie ani w 1 ani 2 ciąży testy domowe nie wychodziły, dopiero jak lekarz kazał w 3 miesiącu to był pozytywnym. Ale mojej siostrze w 6 tygodniu wyszło. Nie wiem id czego to zależy
Cudownie! Doczekalas się nareszcie
gratuluje!O proszę jakie ładne kreski, gratulacje
Gratulacje [emoji7]
Jupi! Gratulacje!!
Niepokalanek zadziałał już przy zakupie