O matko, męża wyśle na zakupy to nakupujeNiedawno dopiero weszły do biedronek xD. Normalnie po 4,49 teraz po 99 gr xD ale tylko te dwa rodzaje xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, męża wyśle na zakupy to nakupujeNiedawno dopiero weszły do biedronek xD. Normalnie po 4,49 teraz po 99 gr xD ale tylko te dwa rodzaje xD
O matko, męża wyśle na zakupy to nakupujewidzę że Nordtesty strasznie potaniały: po 2,69 na gemini. A jaki producent tych testów z biedry? Może też to te chińskie
56 cm i 3260 g. Taka idealna [emoji3]Porod Marzenie. Szybko i sprawnie. Wazne ze macie to za soba. Cudownosci malutkie. Duzo zdrowia dla was. A ile wazyla i mierzyla malutka?
Gratuluje! Jakoś mi mignął Twój post. Dużo zdrówka i miłościCześć dziewczyny! Co u Was? Dawno nie zaglądalam, nie dam rady nadrobić wszystkich postów. Ja urodziłam 14.11, dwa tygodnie przed terminem. Udało się donosic do bezpiecznego terminu, bo Łucja pchala się na świat od końca października. [emoji3]
Dziękuję [emoji4]Gratuluje! Jakoś mi mignął Twój post. Dużo zdrówka i miłości [emoji3590]
Niestety tylko fałszywe, naszą najnowszą ciężarówka jest @Agap87Czy w między czasie pojawiły się jakieś dwie kreseczki?
Gratulacje!!!!!![emoji7]A więc opowiem Wam od początku [emoji3]Termin miałam na 27.11, ale na wizycie 30.10 okazało się, że było już rozwarcie na 2 cm i mała siedziala nisko w kanale rodnym, gotowa na wyjście. Dwa dni przed porodem byłam znowu na usg. Lekarz stwierdził, że rozwarcie trochę poszło do przodu, a Łucja była już na tyle nisko, że nie mógł zmierzyć jej główki, łożysko było dojrzałe i kazał mi przyjść 14.11 na ktg do szpitala, bo miał wtedy dyżur. Jak przyjechałam to zbadał mnie - rozwarcie było juz na 5 cm i z racji niskiego ułożenia dziecka i dojrzałego łożyska kazał podłączyć oksytocyne. A wtedy już poszło ekspresem. Od pierwszego skurczu do wyjścia małej minęły 2.5 godziny. [emoji16] Było intensywnie, bolesnie, ale szybko [emoji38][emoji106] peklam naturalnie, pękła mi też szyjka i niestety po urodzeniu łożyska musiałam być dodatkowo czyszona, bo nie wyszło w całości. Przez to zleciala mi hemoglobina i trochę to odczulam, potem wyszły mi mega bolesne hemoroidy, ale po ok tygodniu wszystko zaczęło się normowac. W chwili obecnej czuję się super, trochę jeszcze plamie, ale to już chyba końcówka. Łucja jest bardzo grzeczna. Mam nadzieję, że tak zostanie jak najdłużej [emoji38]Zobacz załącznik 1053540Zobacz załącznik 1053541Zobacz załącznik 1053542Zobacz załącznik 1053543
Dziękuję [emoji3590]Gratulacje!!!!!![emoji7]