Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny, czekam az ktoras sie pochwali dwoma kreseczkamija w sr bede robic ale wgl sie nie czuje na ciaze takze nie nastawiam sie
Oho coraz więcej osób testuje w środę. Uf jak dobrze nie być sama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, czekam az ktoras sie pochwali dwoma kreseczkamija w sr bede robic ale wgl sie nie czuje na ciaze takze nie nastawiam sie
Oho coraz więcej osób testuje w środę. Uf jak dobrze nie być sama![]()
Niestety dostałam @, chociaż prawie nic na to nie wskazywalo. Zawsze odkąd mam @ to juz kilka dni przed terminem mialam bóle i juz tabletkę bralam a jak się okres zaczynal to tabletka musiala być podwojna. A teraz to nic nie boli ani przed ani jak sie juz zaczela. Dziwne to, nie wiem co o tym sądzić. wątpię by to bylo od Inofolic Combi.
Niestety dostałam @, chociaż prawie nic na to nie wskazywalo. Zawsze odkąd mam @ to juz kilka dni przed terminem mialam bóle i juz tabletkę bralam a jak się okres zaczynal to tabletka musiala być podwojna. A teraz to nic nie boli ani przed ani jak sie juz zaczela. Dziwne to, nie wiem co o tym sądzić. wątpię by to bylo od Inofolic Combi.
To może być od tego. Ja po pół roku picia inofolicu zaszłam w ciążę.Niestety dostałam @, chociaż prawie nic na to nie wskazywalo. Zawsze odkąd mam @ to juz kilka dni przed terminem mialam bóle i juz tabletkę bralam a jak się okres zaczynal to tabletka musiala być podwojna. A teraz to nic nie boli ani przed ani jak sie juz zaczela. Dziwne to, nie wiem co o tym sądzić. wątpię by to bylo od Inofolic Combi.
Ja dopiero kończę pierwsze opakowanie.To może być od tego. Ja po pół roku picia inofolicu zaszłam w ciążę.