• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

A Ty robiłaś? Wiesz od czego Ci się @ spóźnia? Myślę, że do poniedziałku wytrzymam, od jutra mam dużo pracy a na weekend jadę do rodziców więc zajmę czymś głowę bez problemu 😉
Test ostatni robilam w niedziele i biel totalna. Ja obstawiam ze to przez stres, ktorego mam ogrom ostatnio. Plus mialam tygodniowe plamienie w srodku cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna. Mysle ze to wszystko mialo wplyw. Szkoda tylko ze akurat w tym cyklu gdzie mi bardzo zalezalo na terminowej @. 🤷‍♀️

reklama
Hej dziewczyny dołączyłam do Was i ja przebrnęłam przez większą część wpisów :)
31 lat w styczniu poronienie w 10 tyg. Pierwsza ciąża. Dostałam zielone światło na starania w tym cyklu, owu myślę że była prawdopodobnie 17dc, dzisiaj jest 9dpo i pokusialm się na test 🤦‍♀️ a nawet dwa. Wyszly mega bladziochy i to gdzieś po 8-10 min. a więc nie myślę jeszcze ze może to być pozytywny wynik, jutro zrobię betę. Na sama myśl o tym ze mogłoby się udać mam chyba więcej lęku niż radości 😑 zobaczymy.

Test ostatni robilam w niedziele i biel totalna. Ja obstawiam ze to przez stres, ktorego mam ogrom ostatnio. Plus mialam tygodniowe plamienie w srodku cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna. Mysle ze to wszystko mialo wplyw. Szkoda tylko ze akurat w tym cyklu gdzie mi bardzo zalezalo na terminowej @. 🤷‍♀️
Mi też w tym cyklu zależało na teminowej @, eh mamy pecha po prostu 🤷🏻‍♀️ oby Nas ta niepewność długo nie męczyła ✊

Dziewczyny a miała któraś z was tak że test wyszedł pozytywny a miałyscie bóle jak na miesiaczkę tylko nie caly czas, pojawiają się pare razy na dzień.
W ciąży nie byłam ale z tego co czytałam u szczęśliwych staraczek to na początku objawy są bardzo podobne do przedokresowych, wliczając w to takie właśnie pobolewanie.

Ale to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
W zasadzie wyklucza.

Ale to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szoku

W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szoku

Ze byłaś w ciąży i miałaś owulacje i miesiączkę w trakcie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry