AgnieszkaMaria
Aktywna w BB
Ja w poprzednim cyklu też nie miałam śluzu i owulacji nie byłoDziewczyny dziś jest mój 9dc i zero śluzu myślicie ze jeśli śluzu nie ma to owulacji nie będzie ? Dodam ze w poprzednim cyklu śluz był
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w poprzednim cyklu też nie miałam śluzu i owulacji nie byłoDziewczyny dziś jest mój 9dc i zero śluzu myślicie ze jeśli śluzu nie ma to owulacji nie będzie ? Dodam ze w poprzednim cyklu śluz był
Mi też to nie przeszkadza, bo nic co ludzkie nie jest mi obce ale bardziej się martwię o to, że ona będzie miała z tym jakiś problem i będzie przez to nie w sosieSłyszałam gdzieś anegdotkę, że lekarz chciał zbadać pacjentkę w czasie okresu i ona się zaczęła wymigiwać, że to nie estetycznie itd. Co on podsumował - proszę pani, byłem dzisiaj przy kilku porodach naturalnych, myślę że sobie poradzę z estetyką.
Czasem się tak zdarza. Ginekolog to potwierdził?Ja w poprzednim cyklu też nie miałam śluzu i owulacji nie było![]()
RozumiemMi też to nie przeszkadza, bo nic co ludzkie nie jest mi obce ale bardziej się martwię o to, że ona będzie miała z tym jakiś problem i będzie przez to nie w sosie![]()
zaczęłam robić testy owulacyjne ale jestem kompletnie zielona w tym temacie ale robię zazwyczaj koło 11 rano i czytałam żeby nie robić ich z porannego moczu wiec robię już po kilku razach skorzystania z toalety No i na razie bladzioch w sensie tej drugiej kreseczki praktycznie wgl nie widać wiec nic nie wskazuje na to ze owulacja przybywaŚluzu może nie być wcale na zewnątrz a wewnątrz będzie dużo, owulacja może się pojawić bez względu na śluz, albo się przesunąć i śluz pojawi się później... Ile kobiet tyle różnych odpowiedzi więc myślę że nie ma co za bardzo zwracać na to uwagiA robisz testy owulacyjne? Albo idziesz na monitoring?
Na moich testach jest napisane że najlepiej robić je po południu. Przez testem przez około 2h nie pić. Ja robię około 15tej.zaczęłam robić testy owulacyjne ale jestem kompletnie zielona w tym temacie ale robię zazwyczaj koło 11 rano i czytałam żeby nie robić ich z porannego moczu wiec robię już po kilku razach skorzystania z toalety No i na razie bladzioch w sensie tej drugiej kreseczki praktycznie wgl nie widać wiec nic nie wskazuje na to ze owulacja przybywa
A jakie długie masz cykle, myślę że masz jeszcze czas na owulację i za parę dni testy zaczną ciemnieć, nie przestawaj robićzaczęłam robić testy owulacyjne ale jestem kompletnie zielona w tym temacie ale robię zazwyczaj koło 11 rano i czytałam żeby nie robić ich z porannego moczu wiec robię już po kilku razach skorzystania z toalety No i na razie bladzioch w sensie tej drugiej kreseczki praktycznie wgl nie widać wiec nic nie wskazuje na to ze owulacja przybywa
to Ci gine zapisał?estrofem 2 mg![]()
ogólnie 29-30 ostatni 25A jakie długie masz cykle, myślę że masz jeszcze czas na owulację i za parę dni testy zaczną ciemnieć, nie przestawaj robić![]()