niestety nie wiema wiesz może czy jest jakaś granica jaka pokazuje się przy zastrzyku przy badaniu hcg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety nie wiema wiesz może czy jest jakaś granica jaka pokazuje się przy zastrzyku przy badaniu hcg?
To może już po piku? Mogłaś mieć od razu 12-13dcEhh, juz mnie to powoli wkurza. Dzis 15dc. W okolicach 12dc pojawił się sluz, jeszcze nie typowo plodny, ale szło w tym kierunku. Dzis juz susza. Delikatne pobolewabie jajnikow. Zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi, ale wychodzą negatywne.![]()
Mimo że mam cykle 28-30 to pozytywny test owu pojawia się ok 11dcEhh, juz mnie to powoli wkurza. Dzis 15dc. W okolicach 12dc pojawił się sluz, jeszcze nie typowo plodny, ale szło w tym kierunku. Dzis juz susza. Delikatne pobolewabie jajnikow. Zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi, ale wychodzą negatywne.![]()
Cześć dziewczynydo tej pory tylko tu zaglądam i postanowiłam się z Wami przywitać
Mam za sobą jedną CB, ktora nastąpiła w lutym. Dziś mój 18 dc. Według kalendarza owu byla 21.03, wykonałam 3 testy i akurat 21 miałam najmocniejszą kreskę. Szykuje się na testowanie na 04.04. Zastanawiam się, czy jest sens sprawdzać progesteron w 21dc i wydawać kasę. Póki co wykonałam morfologie,tsh,ft3 i ft4 i wyniki wydają się być w normie. Czy któraś z Was także szykuje się na testowanie na początku kwietnia?
![]()
Ehh, juz mnie to powoli wkurza. Dzis 15dc. W okolicach 12dc pojawił się sluz, jeszcze nie typowo plodny, ale szło w tym kierunku. Dzis juz susza. Delikatne pobolewabie jajnikow. Zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi, ale wychodzą negatywne. [emoji52]