Ja pije cały cykl.Właśnie wymieszałam wszystkie zioła Ojca Sroki (ale zabawa) pytanie tylko jak mam je pić? Przez cały cykl czy tylko do owu?
![]()
I mąż razem ze mną. Te nr 3 to nawet mi smakują. Kupowałam od razu wymieszane, gotowy sklad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pije cały cykl.Właśnie wymieszałam wszystkie zioła Ojca Sroki (ale zabawa) pytanie tylko jak mam je pić? Przez cały cykl czy tylko do owu?
![]()
Tak potwierdzam, dobreJa pije cały cykl.
I mąż razem ze mną. Te nr 3 to nawet mi smakują. Kupowałam od razu wymieszane, gotowy sklad.
Ja tez bym sobie chetnie je kupila ale boje sie takich rzeczy, jestem alergikiem i czesto niby zdrowe rzeczy i bezpieczne mnie uczulajaTak potwierdzam, dobrewłaśnie pijemy sobie
Dokładnie tak. Ja tez biorę ten lek a przecież moja lekarka wie ze chce zajść w ciaze. W ulotce jest informacja i tym ze lek ma długi okres uwalniania substancji i w przypadku stwierdzenia ciąży należy lek odstawić. Czytałam ze ten lek polecają lekarze z klinik leczenia niepłodności ale tez widziałam opinie ze nie stosuje się go przy staraniach o ciaze. Bądź człowieku mądrySkoro przepisała lek i kazała się starać to chyba można jej zaufać![]()
Hejka co u ciebie, jak tam się czujesz?Hej dziewczyny, jeśli którejs chłop zażywa fertilman plus to mogę wysłać do paczkomatu, mam ok 90 tabletek. Nie chce kasy za to, nam już nie potrzebne![]()
@majka89 , przede wszystkim wydłużyłam czas od przyjęcia tabletki do śniadania z 30 min do 1,5 h. Nikt z lekarzy mi tego nie mówił, ale doszukałam się info, ze nie wolno popijać woda mineralnaHej, mogę spytać, co zmieniłaś w sposobie przyjmowania?
Tobie również miłego dnia ❤Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was![]()
Trzymam kciukiA ja dzisiaj do lekarza na monitoring czy faktycznie nie miałam owulacji mimo brania letrozolu, oby było wszystko ok![]()