Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie widzę nic [emoji25]Dziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Ja widze cieńDziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Ja widze cieńDziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Daj znać jak wyjdzieszA ja czemu w kolejce do ginekologa. Wczoraj się zebrałam i zapisałam na wizytę. Za długo odwlekam jakiekolwiek badania. Dzis 16dc, zrobiło się mokro na dole, wprawdzie przytulanki za nami, ale testy owulacyjne negatywne.
Widać lekki cień, który dzień cyklu?Dziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
No hej, taki okruszek już jest 3cmHejka co u ciebie, jak tam się czujesz?
7 dzień po owulacji, 9 dzień po ovitrelle i 19 dzień cyklu. Chciałam sprawdzic czy zastrzyk jeszcze jest i w sumie nadal głupia jestemWidać lekki cień, który dzień cyklu?![]()
Pinki nigdy mi nie pokazywały kresek fabrycznych, na zdjęciu mój pink 4 dni przed spodziewana @ w udanym cyklu, musiałam mega się nakręcić żeby ta druga kreskę uchwycićDziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?