Mooni89
Fanka BB :)
Ale na zastrzykach się nie znam, nie wiem ile się utrzymuje na testach7 dzień po owulacji, 9 dzień po ovitrelle i 19 dzień cyklu. Chciałam sprawdzic czy zastrzyk jeszcze jest i w sumie nadal głupia jestem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale na zastrzykach się nie znam, nie wiem ile się utrzymuje na testach7 dzień po owulacji, 9 dzień po ovitrelle i 19 dzień cyklu. Chciałam sprawdzic czy zastrzyk jeszcze jest i w sumie nadal głupia jestem![]()
Hmm nie chcę Cie rozczarować ale mi 10 dni po ovitrelle tez taka kreseczka wyszła i dzisiaj dostałam @@7 dzień po owulacji, 9 dzień po ovitrelle i 19 dzień cyklu. Chciałam sprawdzic czy zastrzyk jeszcze jest i w sumie nadal głupia jestem![]()
o widzisz, bardzo mi pomogłaś, dziękuję. Czyli u mnie jeszcze ta cholera ovitrelle siedzi ewidentnie. Ciekawe kiedy się ewakuuje i będę mogła zatestować żeby było wiarygodniePinki nigdy mi nie pokazywały kresek fabrycznych, na zdjęciu mój pink 4 dni przed spodziewana @ w udanym cyklu, musiałam mega się nakręcić żeby ta druga kreskę uchwycić
Ja nie widzę nic,Dziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
A właśnie dziś do ginekologa idę i mam nadzieję że dostanę zielone światło na ten cyklNo hej, taki okruszek już jest 3cmw końcu się udało po dwóch latach, a Ty jak tam, co u Ciebie?
Do 10 dni sie ovitrelle utrzymuje więc już pewnie za kilka dni będziesz mogłao widzisz, bardzo mi pomogłaś, dziękuję. Czyli u mnie jeszcze ta cholera ovitrelle siedzi ewidentnie. Ciekawe kiedy się ewakuuje i będę mogła zatestować żeby było wiarygodnie![]()
tak, tak, jestem pewna, ze to ovitrelle, nie nastawiam się, że to dzidzius. Zwłaszcza, ze jest zdecyodwanie za wcześnie na wykrycie maluchaHmm nie chcę Cie rozczarować ale mi 10 dni po ovitrelle tez taka kreseczka wyszła i dzisiaj dostałam @@życzę Ci z całego serca aby się okazało że to ciąża
![]()
Dziewczyny! Wasza porada jest baaardzo potrzebna, bo ja jestem totalnie zielona w tym wszystkim. 16dc. Lekarz zrobił usg. Prawy jajnik-pecherzyj 26x22, lewy 20x15. Endometrium 10mm. Ogólnie dół ok.Daj znać jak wyjdziesz![]()
Super wieści! Ale co do duphastonu to Ci niestety nie odpowiem bo nie bioręDziewczyny! Wasza porada jest baaardzo potrzebna, bo ja jestem totalnie zielona w tym wszystkim. 16dc. Lekarz zrobił usg. Prawy jajnik-pecherzyj 26x22, lewy 20x15. Endometrium 10mm. Ogólnie dół ok.
Powiedzial, że nie widzi potrzeby robienia innych badan. Cykle mam regularne (na 12 cykli w roku 11 mam rowniutko) 29 dni. Przepisałam duhaston od dziś do 25dc dwa razy dziennie przez 3 cykle.
Ten duphaston jest na wyregulowanie cyklu czy na co?
Ojej przepraszam, my uciekliśmy ze staraczek na zamknięte forum, bo ciągle ktoś się tam kłócił i aż głowa bolała. Ja zostałam na Twoim szczęśliwym etapie ciąży po konizacji jeśli dobrze pamiętam nazwę zabiegu. Przykro mi bo domyślam się, że straciłaś tamta ciążęJa nie widzę nic,
A właśnie dziś do ginekologa idę i mam nadzieję że dostanę zielone światło na ten cykl
Ale super, że u ciebie wszystko jest ok